מדריכת כושר קרבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדריכת כושר קרבי
    דורין
    07/01/2009

שלום :) קיבלתי במנילה שלי מתחת לתחום ההדרכה מדריכת כושר קרבי..התפקיד מאוד משך אותי אך אני לא בכושר שיא.. הייתי רוצה לשאול מה המבחנים במיון דורשים כדי להיכנס לתפקיד הזה ומה דורש הקורס בוינגייט. כמו כן הפרופיל שלי 97 ואין לי שום בעיות אשמח אם תענו לי בהקדם :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדריכת כושר קרבי

הוספת תגובה

• הדרכת כושר קרבי

דני בארי
    08/01/2009

היי דורין
    כעיקרון מבחני הכושר קרבי כוללים נבדקי כושר (ריצה, ידיים, בטן) ובנוסף מעט אלמנטים הקשורים לכושר קרבי (מעט עבודה עם שקים, מסלול מכשולים וכו' ובנוסף יכולת עמידה אל מול קהל (יכול הדרכה)
    בקורס מן הסתם תקבלי את הכלים להדריך, לבנות תוכניות אימון, שיפור הכושר הגופני האישי ומתן פתרון בזמן אמת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה.. :)

דורין
    08/01/2009

אך כמה כפיפות מרפקים או בטן וכ'ו אני צריכה לעשות כדי להתקבל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

דני בארי
    10/01/2009

מאחר והבר אור הוא שכלול של ידיים בטן וריצת 2000 ציון עובר הוא 60 ומעלה, כמובן שיש קשר לשאר המתמודדות.
    ע"פ הבר אור ריצת ה-2000 היא 70% ידיים 15% ובטן 15% לכן תלוי כמה את עושה בכל אחד רק עבור פרופורציה אתן לך כמה תוצאות:
    ידיים:
    14-16= 7 נק' 25-28= 10 נק' 48 ומעלה = 15 נק'
    בטן:
    28-31= 3 נק' 49-53= 8 נק' 86 ומעלה= 15 נק'
    ריצת 2000:
    14:04-14: 15= 24 נק' 11:56-12:05= 36 נק 09:00-09:05= 58 נק' 08:00 ומטה= 70 נק'.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדריכת כושר קרבית

רביד
    08/07/2010

שלום
    רציתי לדעת איך אני יכולה להתאמן למיונים?
    שלחו לי זימון למיון של מדריכת כושר קרבית ואני לא כ"כ יודעת מה לעשות.. קראתי מה שכתבת למעלה..
    ויש לי שאלה
    אמרת שכדי לעבור צריך לפחות ציון 60
    זאת אומרת שאם יש לי 60 התקבלתי או שזה דורש עוד מבחנים ומיונים?
    ואם אתה יכול לפרט על התפקיד כי ממש בא לי עליו אני אשמח:)
    תודה..רביד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    14/07/2010

שלום רביד.
    אם תקבלי 60 זה לא אומר שתתקבלי זה אומר שעמדת בציון המינמום- כמובן שהקבלה שלך תלויה בשקלול כל ציונייך אל מול המתגבשות האחרות.
    להערכתי ציון 60 הוא נמוך מדי.
    התפקיד הנו הכוונה והדרכה של כל מה שקשור בפעילות גופנית ללוחמים.
    שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה