שאלות בנוגע לפרופיל, ולגיבושים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות בנוגע לפרופיל, ולגיבושים.
    יוסי כהן
    09/01/2009

שלום דני בארי, אני בן 17 וחצי, בכיתה יא", יש לי פרופיל 97 וקב"א גבוה. הבעיה שיש לי משקפיים במספר נמוך (עין אחת 0.50 ועין שניה 0.75) וגם צילינדר במספר בינוני. ביום יום אני לא מרכיב משקפיים, ואני מסתדר עם זה מצוין. אני מפחד שבגלל שהראיה שלי לא מושלמת אז לא תהיה לי אפשרות להתקבל לסיירות או ליחידות מובחרות, ואני לא רוצה להתפשר על משהו שהוא התחתית של הקרבי. חוץ מזה אני בגובה 185, שוקל 75 ועם מבנה גוף חזק ומסיבי. בעבר הייתי מתאמן בפיתוח גוף, אבל כיום אני מעשן ולא יוצא לי להתאמן כלל. אין לי בעיה להפסיק לעשן מאחר שאני מעשן רק נרגילה ולא סיגריות. כמו כן, אני מתכנן לעבור גדנ"ע חובלים שתיערך בקיץ מטעם חיל הים. לסיכום, 1)האם בעיית הראיה הנ"ל תיצור לי בעיות? 2)האם אתה ממליץ על מחנות הכנה לקרבי כמו אחר"י ו"עמית לכושר"? 3)אני עדיין לא בטוח לאיזה סיירת אני שואף, מה אתה ממליץ לי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    11/01/2009

היי יוסי
    ראשית כל לגבי יום הסיירות אינני בקיא האם ועד כמה פוגעת בעית ראיה קטנה ביחידות השונות אך להערכתי בקבלה לשייטת תהיה בעיה מאחר ושם מתוך 3 היחי' צריך את הראיה הטובה ביותר.
    לגבי הכנה לצבא אני ממליץ קודם כל תבדוק את הגופים הפעילים באזורך ותבחר מהם את הטוב ביותר. מן הסתם הכנתך לצבא תהיה טובה יותר במקום אשר מכין חבר'ה לצבא.
    לגבי איזו יחידה השאלה היא כל כך כללית בדיוק שתשאל מה טעים לאכול!!! יש כ"כ הרבה סיירות שונות ממטכ"ל , טייס, שייטת דרך חובלים, 669, שלדג, ועד אגוז, דובדבן, פל'סרים שונים ועוד כאשר לכל אחד ייעוד שונה, דרישות שונות ועוד אך כמובן שקודם עליך לעבור את הגדנ"ע או את יום הסיירות בשנה הבאה ואז תשבור את הראש.
    בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה