בניית תוכנית אימונים קרבית במכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בניית תוכנית אימונים קרבית במכון
    חסוי
    01/02/2009

שלום שמי יוסי, אני בן 16 (כן קצת קטן אבל מורעל בטירוף) אני מתכוון להירשם לחדר כושר, מה עליי להגיד למדריך שייבנה לי את תוכנית האימונים? כמובן שאני רוצה לשפר את הכוח לעלות במסת השריר לשפר את הזריזות שלי ואת הכושר האירובי שלי. האם כדאי להרשם למכון כושר או שטוב גם להתאמן בבית בלי מדריכים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יוסי שלום,

יובל קפיטולניק
    04/02/2009

הדבר החשוב ביותר שמשפיע על תוכנית האימון הוא הזמן שביכולתך לפקוד את חדר הכושר בפרט ולהקדיש לאימונ ים בכלל. לא תמיד יש התאמה בין הזמן למטרות ולכן המטרות נגזרות מהזמן שאני עתיד להשקיע באימונים.
    כששתחיל להתאמן על המדריך לבנות לך תוכנית אימון למתחיל, המורכבת מתרגיל או שניים לכל קבוצת שרירים. בשלב הראשון תעלה עומסים במסגרת התוכנית ולאחר מכן תעודכן התוכנית בהתאם להתקדמותך.
    אני מציע לך להתאמן אימוני כוח בכדי להעלות את מסת השריר בחדר הכושר ועל מנת לשפר כושר אירובי וזריזות בשטח פתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה