מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכנה לגיבוש מטכ"לשי04/02/2009
שלום... ביום סיירות שהיה לי לפני כחודש ימים בערך קבלתי גיבוש מטכ"ל. מחברים שעברו תגיבוש הבנתי שצריך לעבוד על סיבולת ואנאירובי. אשמח אם תיתן לי כמה תרגילים אנאירובים {אני בכושר טוב מאוד } תודה רבה שי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי שלום,
יובל קפיטולניק05/02/2009נחלק את הפעילות האנאירובית לשלושה חלקים:
אנאירובי לאקטי (עם חומצת חלב): ספרינטים במהירות מקסימלית תוך שינויי כיוון, גם של 180 מעלות (הלוך חזור) למשך 30 - 90 שניות, הפסקה של 60 - 180 שניות ויציאה נוספת, כך בהתאם לכושר שלך.
אנאירובי אלאקטי (ללא חומצת חלב) - ספרינטים למרחק של 30 - 50 מטר, התאוששות כמעט מוחלטת וחוזר חלילה 10 פעמים.
תרגילי כוח - תוכנית בחדר כושר תנתן לך ע"י מדריך או בשטח: שכיבות סמיכה, תרגילי בטן, מתח, מקבילים, סקווטים, כשבין סט לסט התאוששות כמעט מלאה.
ניתן כמובן במהלך האימון לשלב בין הפעילויות. למשל, לבצע בין תרגילי הכוח ספרינטים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)