כיצד להיכנס לכושר חודש לפני הגיוס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד להיכנס לכושר חודש לפני הגיוס?
    אמיר
    05/02/2009

אז ת'אמת, מצב הכושר שלי זוועה, אני מעשן דיי הרבה, לא עשיתי כושר המון זמן, אך אני חזק מנטלית ובעל כוח סבל. לאור המצב החלטתי לא מזמן להתגייס לקרבי ואני רוצה להיכנס לכושר, אני יודע שבחודש אני לא אכנס לכושר אך מה לעשות בחודש הנותר לפני הגיוס? תודה מראש, אמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אמיר שלום,

יובל קפיטולניק
    05/02/2009

חודש הוא אכן זמן קצר, אך בהחלט תוכל לשפר את בסיס הכושר שלך. התחל בשני סטים של שכיבות סמיכה במספר חזרות שאתה מסוגל, שלושה סטים של עליות מתח, גם במספר חזרות שאתה מסוגל. מנוחה של דקה ורבע בין כל סט, שני סטים של פשיטת מרפק על מקבילים, תרגילי בטן, סקווטים ומכרעים לרגליים, תרגילים לזוקפי הגב. לאחר מכן צא לאימון סיבולת בין 30 - 45 דקות. התחל בריצה קלה, כשאתה מתעייף עבור להליכה. לאחר שתתאושש חזור לריצה. הקפד על חימום והרפייה, ביצוע תרגילי גמישות ומתיחות. בתקופה זו הקפד גם על תזונה נאותה ומנוחה הולמת על מנת שהגוף יתאושש במהרה בין אימון לאימון. אימוני כוח בצע שלוש פעמים בשבוע ואת אימוני הריצה חמש פעמים בשבוע. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה