תכנית אימונים לכושר קרבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תכנית אימונים לכושר קרבי
    שי
    20/02/2009

שלום שמי שי, אני מעוניין לבנות תוכנית אימונים לכושר קרבי שכוללת גם תזונה וגם אימונים. יש לי עוד שנה בערך ליום סיירות ואני מעוניין לבנות את הכושר לגיבוש מטכל ו-669. (הכוונה שלי ללכת ל-669 גם אם זה כרוך בלחתום ויתור על מטכל). אז במה להתחיל ? ריצות ? כוח ? שחייה?(לא נגיש כ"כ אבל אפשרי פעם בשבוע). כמה פעמים בשובע ריצות ? מרחקים ? ובתזונה, מה לאכול לפני אימון, אחרי, ביום-יום ? אני לא מבין כ"כ בתחום, לכן חשוב לי אם אקבל עזרה. תודה רבה מראש, שי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תכנית אימונים לכושר קרבי

הוספת תגובה

• בנוסף,

שי
    20/02/2009

אם זה יעזור לבניית התוכנית, אני שוקל 55 ובגובה 1.75 בערך - משקל נמוך. שוב תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שי,

יובל קפיטולניק
    22/02/2009

שנה מהווה פרק זמן טוב מאד לבנייה גופנית.
    לא ציינת באיזו רמת כושר אתה נמצא כעת, בכל מקרה חשוב להקפיד על עיקרון ההדרגתיות. כלומר, לבנות את הכושר צעד אחר צעד - תרתי משמע.
    אתה אמור להגיע ל- 5 - 6 ריצות בשבוע, של עד 45 דקות האחת, בתנאי שטח וקצבים שונים.
    לדוגמה, ביום הסיירות אתם תרוצו בדיונות של וינגייט, במהירויות שונות ולמרחקים שונים.
    בנוסף,בצע 3 - 4 פעמים בשבוע אימוני כוח בשטח (שכיבות סמיכה, תרגילי מתח, מקבילים וכו') ובחדר כושר באופן ממוקד על כל קבוצות השרירים גוף, דבר שישפר את הכושר וימנע פציעות. אימונים אלה יתקיימו לפני אימוני הריצה. שחיה פעם בשבוע בהחלט מומולצת. הקפד על תרגילים תנועתיים ומתיחות לשיפור טווחי התנועה במפרקים, חימום והרפייה.
    בנוגע לתזונה לפני אימון אכול ארוחה בדגש על פחמימות ומעט חלבון ושומן (לחם וגבינה עד 5% שומן) ואחרי אימון ארוחה הכוללת יותר חלבונים (בשר, עוף, דגים, ביצים) פחמימות ומעט שומן.. באופן כללי, אם אינך סובל מעודף משקל, אכול 3 ארוחות גדולות יותר ביום (בוקר, צהריים וערב) וביניהן ארוחות ביניים קטנות - פרי, יוגורט וכו'. הקפד על שתיית מים מרובה
    הקפד בתקופה זו על מנוחה נאותה, אורח חיים בריא וגלה קשב לגוף.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה