כושר קרבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר קרבי
    רועי
    23/02/2009

היי אני בן 15 ואני מתחילת השנה בכושר קרבי ביישוב שלי. התחלתי את האימונים בתור סתם חוג כושר במקום כל ספורט אחר ועכשיו קיבלתי ערכים ונהייתי דיי משופשף בנושאים ובמטרות. ממליץ בחום לכולם! באמת. אבל זה היה בלי קשר לעניין, אני יודע שאני מכוון גבוה ושאולי זה קצת מוקדם מדי אבל אין דבר שאני רוצה כיום יותר מלהתקבל לקורס טייס. כל החברים שלי צוחקים עלי שאני כזה החלטי ויודע מה אני רוצה אבל אין לי מה לעשות כנגד זה. זה באמת החלום שלי. יש לי כמה בעיות ושאלות: א. יש לי משקפיים. זה רק משקפי קריאה, ומרחוק, אבל זה בכל זאת משקפיים. זאת תהיה בעיה? כי שמעתי על מקרים של אנשים עם משקפיים שהצבא פשוט מספק להם קסדות אופטיות. ב. אני מתאמן פעמיים בשבוע עם כל הקבוצה, אימונים של שעה וחצי-שעתיים ומשתדל להתאמן בשאר הימים (ראשון, שלישי וחמישי) עם חבר. רק הפעמים אני לא מצליח לקיים 3 אימונים אישיים אבל בכל זאת, יש לך מערכים מומלצים? אני גר באזור עם הרבה עליות וירידות אז זה כבר יתרון. אם זה עוזר האימונים שאני מבצע היום עם החבר הם אימונים של ריצה (4.5 קילומטר בערך) ואז כוח (ידיים, בטן ולפעמים עבודה על קיר). ג. יש לך המלצות מיוחדותאו לאימונים או לעבודה אישית או מנטאלית כל דבר בקשר לקורס טייס? אני יודע שזה מוקדם אבל עדיף מוקדם ממאוחר. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר קרבי

הוספת תגובה

• למה אין תשובה?

רועי
    03/03/2009

יובל למה אתה ממשיך לענות לכולם ומדלג עלי? אני מחכה לתשובה רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    05/03/2009

היי רועי.
    כדי להתקבל לקורס טייס צריך שיהיה לך מס' נמוך מ1.25 (כמובן שיש גם את עניין הצילינדר).
    אני אישית ממליץ לך לא להתאמן יותר מ-3 פעמים בשבוע וגם בכל האימונים מומלצת בקרה (מאחר ומאוד בקלות ניתן להגיע לאימון יתר מה שאומר פציעה מיותרת.
    לגבי ההכנה המנטאלית יש לך אופציה רק עם מדריך (אין מה לעשות אתה לא יכול לעשות זאת לבד)- כאן נכנסים אימוני הכושר קרבי שלך.
    לגבי מערכי אימון- אני לא יודע, מהיכן תשיג- האימונ ים שלי מאלו"פ אינני מפרסם אותם בשום מסגרת פרט לאימונים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, רועי

רועי
    06/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה