מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדימה08/03/2009
שלום אני עוד חודשיים בן 18 ועד 4 חודשים אני מתגייס לאחת היחידות הקרביות בחיל הרגלים. אני מיתאמן כבר חודש. בשבוע הראשון והשני רציתי בין 2-3 קילומטר ובשבוע השלישי והרביע עליתי והתחלתי לרוץ 4 קילומטר ועכשיו אני בחודש השני של האימונים שלי ואני רץ כבר בקל 6 קילומטר. ובאימוני כוח אני עושה לפני כול אימון שני סטים של בטן בכול סט 50 . שכיבות שמיכה אני עושה 4 סטים של 20 ומשלו בזה הגרופים וידיים צמודות. ומתח אני עושה שתי סטים של 10. וכל זה אני עושה לפני אימון ואחרי גם אני מיתאמן 3 פעמים בשבוע והייתי רוצה שתגידו לי אם אני בדרך הנכונה או שיש מה לשפר ואוליי לאוסיף עוד תרגילים.וגם הייתי רוצה לדעת איזה מבחנים עושים בצבא למה אני רוצה להגיע הכי מוכן שיש.אהה ואני 1.75 ושוקל 70 תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכולת גופנית בתחילת הדרך
דני בארי09/03/2009דימה שלום.
במערכת הצבאית יוצאים מנקודת הנחה כי חלק לא מבוטל של מתגייסים מגיעים בכושר מינמאלי ולכן מתחילים מהרמה הנמוכה ביותר (חניכים שלי בתחילת הדרך מאבדים הרבה מכושרם) אם כך למה צריך לבוא בכושר? התשובה היא פשוטה במידה ותהיה בכושר טוב יהיה לך קל יותר לבצע המטלות וכפועל יוצא תוכל לעזור ולהנהיג- מה שיתן לך נקודות זכות כבר בתחילת הדרך.
את נפח הריצה לא הייתי מעלה מה שכן מ משיך לעבוד על סטים של כוח ומנסה לשפר.
לא הבנתי אילו מבחנים אתה מתכוון, אשמח שתענה וגם להיכן אתה מתגייס? לאחר שתענה אוכל לענות נקודתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדני
דימה10/03/2009יש לי באפריל גיבוש צנחנים ואני מת לעבר הכי טוב שאפשר אז מה הייתה ממליץ לי לשפר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיבוש צנחנים
דני בארי11/03/2009דימה, צריך לזכור שבסוף בסוף זה גיבוש של 4 ש' למרות שמי שלא מגיע עם הכנה יש לו פחות סיכוי.
הייתי עובד על קטעים אנאירובים, עבודה עם שקים, עבודת צוות (עד כמה שניתן) וכמובן יכולת מנטאלית אך את זה אתה יכול לבצע רק עם מדריך מהתחום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)