שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דימה
    23/03/2009

האם זה בסדר אני מתחיל אימון עם 10 דקות חימום ואז אי יוצא לריצה של שלוש קילומטר ריצה אל חוף הים אחרי שאני מסיים אני רוץ את החזור שזה גם 3 קילומטר רק שעכשיו אני אולך 100 מטר אליכה ו100 מטר ספרינט ככה עד סוף המסלול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    23/03/2009

זה בסדר, תלוי מה המטרה שלך!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדני

דימה
    24/03/2009

המטרה שלי לעבור את גיבוש צנחנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר גיבוש

דני בארי
    31/03/2009

אומנם התשובה מכוונת לשאלה של דימה אך אני מתכוון לכולכם:
    כושר גופני זה בסדר אך מה שיסייע לך לעבור גיבוש זה יכולת מנטאלית נקודה. כמובן שזה רלוונטי יותר ככל שהגיבוש ימשך זמן ממושך יותר. מה לעשות שכאשר אתה אחרי מסע של שעה, רואה את הסוף ו-50 מ' מהסוף אומר לך המגבש שהמסע נמשך עוד שעתיים וחצי!!! במצב כזה לא משנה אם אתה רץ 3 ק"מ מהר או לאט כאן נכנסת האישיות, היכולתלהתמודד עם שינויים, עם הבלתי נודע ויותר חשוב מכך לעבור את המכשול בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה