מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע לזמן ההכנה לגיבוש.נתאי27/03/2009
שלום, אם אני אעבור בדיקות רפואיות וגדנ"ע, יהיה לי כנראה אי"ה גיבוש שייטת 13 עוד כשישה חודשים. אני בכושר טוב, ואני רוצה להתחיל להתאמן אצל קבוצת כושר קרבי, אני כבר די בטוח שאני הולך, אבל אני רוצה לדעת ממישהו אובייקטיבי אם 6 חודשים של אימונים ברמה טובה כשבהתחלה יש 2 אימונים בשבוע ואח"כ 3 אימונים בשבוע , יעזרו לי להגיע לגיבוש במצב הכושר האידיאלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתאי שלום,
יובל קפיטולניק27/03/2009היות ואתה נמצא כרגע בכושר טוב, ששה חודשים זה בהחלט מספיק זמן על מנת להתכונן כהלכה לגיבוש. ממליץ לך לבנות תוכנית המשלבת את כל מרכיבי הכושר הגופני ולהגיע לחמישה אימונים בשבוע. שלושה אימונים זה לא מספיק. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שאלה.
נתאי31/03/2009איך אני אמור להגיע ל5 אימונים בשבוע? דבר ראשון, אני חייב לציין שבחיים לא שמעתי על 5 אימונים בשבוע, תראה כשאני אומר שבהתחלה אני עושה 2 אימונים רציניים בשבוע ולאחר מכן אני אגיע ל3 אימונים בשבוע, אז האימונים האלו עובדים על הכל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות אימונים
דני בארי31/03/2009נתאי אני אחדד את שיובל ענה לך.
בתחום אימונים נקודתיים (למשל רץ מרתון) מומלץ להעלות את כמות האימונים ל-5 בשבוע, אך בתחום הכושר קרבי שזוהי מסגרת אימון בה במהלך רוב האימונים מתאמנים על כל קבוצות השרירים, אכן מומלץ להתחיל ב-2 אימונים שבועיים ולאחר כחודשיים בערך לעלות ל-3 אימונים. מומלץ לשמור על יום עבודה, יום מנוחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, אבל לא עניתם לי.
נתאי03/04/2009זה מה שחשבתי, אך השאלה שלי, האם 5-6 חודשים יספיקו לי להגיע למצב שאני בהחלט מוכן לגיבוש ? כמובן ש5-6 חודשים של אימונים רציניים ואפקטיביים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו..?
נתאי05/04/2009האם ב 5 וחצי חודשים אפשרי להתאמן אימונים טובים בקבוצת כושר, ולהגיע מוכן מבחינת פיזיות לגיבוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן הכנה
דני בארי18/04/2009כמובן שזה אינדוידואל אך סה"כ 5 חודשים אמורים להספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
ע05/04/2009ולשאלה הקודמת ששאלתי.
כיוון שאתה בא מהעולם הזה.
איזה אנשים מחפשים ביחידות מטכ"ל ושייטת?איזה תכונות?איזה רושם צריך להשאיר להם חוץ מכוח,כושר גופני,סף שבירה נמוך,סיבולת שכל אלה כוליים את הקטע הפיזי,הבנתי שיש קטע עם פסיכולוג שבעצם מתוך 100 נגיד שמסיימים את הגיבוש רק 20-25 עוברים וזה הכרעה של הפסיכולוג.
מה מחפשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עם אותה השאלהה
ע06/04/2009נתקלתי לא פעם ולא פעמיים באנשים שהיו בסיירת מטכ"ל וקרעו לעצמם את הצורה לפני ועשו הכל.
עברו את הגיבוש ולפי מה שהם אומרים היו בחברה עם כולם עזרו הראו מנהיגות תמיד סיימו בין הראשונים לא ויתרו וסיימו את הגיבוש ולא התקבלו.
אז באמת איך אפשר להתקבל אם לא ככה זה מוזר.
נשמח אם תפרט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)