מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מטרהע04/04/2009
אז ככה
אני בן 16 וחודשיים.
החלום שלי-שייטת 13 או סיירת מטכ"ל כיוון שהן הבחירות ביותר ומשם יש יותר לגיטמציות.
כמו שציינתי הנני רק בן 16 וחודשיים,עוד שנתיים וכמה חודשים אני אמור להתגייס.
יש לי כושר מצוין מאז ומתמיד כמו כל משפחתי.בזמן האחרון התחלתי להתאמן ואני רץ 2000 מטר ב8 דקות וממשיך ישר לעוד 8 קילומטר וכל זה ב37 דקות ממוצע ובלי הפסקות.
עושה בן 25-30 מתח.44 שכיבות שמיכה (לאחר שאני עושה מתח),70 כפיפות בטן בדקה.
אני מאוד גמיש בעל יכולות אתלטיות גבוהות מאוד כיוון שאני בא מעולם הכדורגל.בעל סיבולת מאוד גבוהה יכול לסבול המון.
ברצוני להגיע לגיבושים שאני מנוצל במקסימום הפווטנציאל שיש בי.
מה אתה ממליץ לשפר בכללי ובאופן ספציפי?על לעבוד עוד?באיזה קצב לעבוד ובאיזה מינון?
ויתרתי על כדורגל שזה החיים שלי והשקעתי רבות רק בשביל הצבא אני לא מוכן לחשוב על סיטואציה בה לא יהיה באחת מיחידות הללו.
אשמח אם תמליץ לי ותשתף אותי בידע הרב שלך.
תודה,איציק נרדיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איציק שלום,
יובל קפיטולניק05/04/2009דבר ראשון היות והכדורגל זה החיים שלך, לא הייתי מוותר עליו כל כך מהר. חזור לכדורגל!
היות ויש לך עוד למעלה משנתיים עד הגיוס תוכל להמשיך ליהנות מהכדורגל ואימוני הכדורגל ישמרו אותך בכושר גופני גבוה. היות ואיני יודע באיזו מסגרת הינך מתאמן יתכן שתצטרך לבצע מספר השלמות לאימוני הכדורגל. בכל מקרה, הביצועים שלך מעידים על כושר גופני מצוין. תמשיך כך, אך תוודא שאתה שומר באימונים על יחס הולם בין המשתנים הרבים - למשל, חיזוק פלג גוף תחתון באימוני כוח ולא רק סיבולת, דבר שישפר את ביצועיך ויפחית את סיכוייך להיפצע. בהצלחה בכל דרכיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
ע05/04/2009הויתור שלי על הכדורגל נובע מכך שהנני משחק מחוץ לעיר ונסיעות ארוכות ומפרכות שעולות לי במספר דברים בחיי שהעיקר הוא הלימודים שזה דבר שמאוד חשוב לי.
ובנוסף אחד הדברים שבאמת אני מעדיף ללכת עליהם ושעלה לי בויתור על הכדורגל זה הצבא.
איך אתה ממליץ לחזק את הפלג גוף תחתון ועליון?חדר כושר או שקאוטים מקבילים מתח שכיבות שמיחה עליעות תאומים,עליית מדרגות וכו'.
על מה יותר לשים דגג,פלג עליון או תחתון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)