מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני צריך המלצה לאימונים לצבא לבד.נתאי11/04/2009
אני מאוד מעוניין להתחיל תוכנית אימונים, שאני אעשה בים...אני אעשה את האימונים לבד 4 חודשים, ואז אני אעשה אימונים רציניים בערך חודשיים בקבוצת כושר קרבי. ואז יהיה לי אי"ה גיבוש שייטת 13.
אני רוצה להגיע לרמת הכושר הכי גבוהה שאפשר, עם מינימום פציעות וכו'.. ולכן אני צריך עזרה לעבוד נכון. בנוסף, אני רוצה לחזק את כל השרירים הנחוצים וכמובן את הסיבולת לב - ריאה וכל מה שנחוץ בגיבושים או בצבא.
לכן, אני מבקש את עזרתכם בבניית תוכנית כללית... אני אתאים אותה לפי יכולתי.. ואני אעשה אותה באופן קבוע 2-3 בשבוע. לדוגמא ריצה בים של 8 ק"מ , אח"כ מנוחה ואז סטים של ספרינטים.. ואח"כ תרגילי כוח כגון שכיבות שמיכה וכדומה..
האימונים יתקיימו על חוף הים, במישור כמובן... אני אשמח לעזרה ולטיפים, לדוגמא האם עדיף בעצם לעשות 6 ק"מ בזמן הכי מהיר שלי, או 8 ק"מ בקצב בינוני?
ומה אתם ממליצים לי לעשות באימונים. אשמח אם תוכלו לעזור לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?!?!
נתאי12/04/2009למה אתם לא עונים לשאלה שלי ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דני בארי18/04/2009תוכניות האימון שאני בונה מועברות במסגרת אלו"פ כושר קרבי בלבד- מצטער לא אוכל לעזור לך.
מה שאני יכול להמליץ לך להיוועץ עם המקום שבו אתה מתעתד להתאמן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)