אני צריך המלצה לאימונים לצבא לבד.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני צריך המלצה לאימונים לצבא לבד.
    נתאי
    11/04/2009

אני מאוד מעוניין להתחיל תוכנית אימונים, שאני אעשה בים...אני אעשה את האימונים לבד 4 חודשים, ואז אני אעשה אימונים רציניים בערך חודשיים בקבוצת כושר קרבי. ואז יהיה לי אי"ה גיבוש שייטת 13.
    אני רוצה להגיע לרמת הכושר הכי גבוהה שאפשר, עם מינימום פציעות וכו'.. ולכן אני צריך עזרה לעבוד נכון. בנוסף, אני רוצה לחזק את כל השרירים הנחוצים וכמובן את הסיבולת לב - ריאה וכל מה שנחוץ בגיבושים או בצבא.
    לכן, אני מבקש את עזרתכם בבניית תוכנית כללית... אני אתאים אותה לפי יכולתי.. ואני אעשה אותה באופן קבוע 2-3 בשבוע. לדוגמא ריצה בים של 8 ק"מ , אח"כ מנוחה ואז סטים של ספרינטים.. ואח"כ תרגילי כוח כגון שכיבות שמיכה וכדומה..
    האימונים יתקיימו על חוף הים, במישור כמובן... אני אשמח לעזרה ולטיפים, לדוגמא האם עדיף בעצם לעשות 6 ק"מ בזמן הכי מהיר שלי, או 8 ק"מ בקצב בינוני?
    ומה אתם ממליצים לי לעשות באימונים. אשמח אם תוכלו לעזור לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים?!?!

נתאי
    12/04/2009

למה אתם לא עונים לשאלה שלי ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    18/04/2009

תוכניות האימון שאני בונה מועברות במסגרת אלו"פ כושר קרבי בלבד- מצטער לא אוכל לעזור לך.
    מה שאני יכול להמליץ לך להיוועץ עם המקום שבו אתה מתעתד להתאמן.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה