מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימוני ריצה לקראת גיבושיםאהד23/04/2009
שלום.
אני רוצה להצליח להגיע בכושר טוב לקראת יום סיירות, כדי לקבל גיבוש מטכ"ל.
אני בן 18, אני מקווה לקבל יום סיירות כבר הקיץ ואם לא אז בחורף 2010.
התחלתי להתאמן לא מזמן (חודשיים) באופן לא רציף - 2,3 ריצות בשבוע.
בהתחלה רצתי 3 ק"מ, אח"כ עברתי ל 4 ק"מ 3 פעמים בשבוע,
ובשבועיים האחרונים אני רץ כל ערב 6 ק"מ בין 27 ל 30 דקות.
רציתי לדעת,
א. האם הקצב שבו אני רץ הוא טוב? אני לא רץ במסלול מסודר אלא על צידי דרך היכן שאני גר, הרבה עליות וירידות.
ב. האם אני צריך להעלות את מס' הקילומטרים? מתי? ובכמה?
ג. אני רוצה לשפר את הכושר של שכיבות השמיכה וכפיפות הבטן. מהם המספרים והזמנים שצריך להגיע אליהם בנושא זה?
תודה מראש!
אהד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום סיירות
דני בארי23/04/2009היי אהד
דבר ראשון אין יותר יום סיירות קיץ, המועד הקרוב הוא אוקטובר 09.
א. אין שום קשר בין ריצות המשך שלך ליום הסיירות.
ב. לכן אין לך מה להעלות את הקילומטרז.
ג. 100 בבטן זה 86 וידיים זה 75
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו טעות
אא12/05/2009נכון שלא רצים ריצות ארוכות ביום סיירות אבל ריצות ארוכות מפתחות כושר אירובי אשר עוזר בהתאוששות אחרי מאמץ. כלומר אם תרוץ ריצות ארוכות - יהיה לך הרבה יותר קל להתאושש בין ספרינט לספרינט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא'א
דני בארי14/05/2009
אני שמח שאתה בקיא בפעילות גופנית אך בוא נדייק במס' דברים:
1. נכון שישנו איזשהו קשר בין פעילות אירובית לאנאירובית אך מן הסתם כדי להתאושש טוב יותר מספרינטים מומלץ להתאמן על ספרינטים- מומלץ להיות מכוון מטרה.
2. אני אחזור עבורך שוב: ביום סיירות הכושר רלוונטי אולי ל-20 דק' הראשונות אח"כ הכל בראש וזה לא משנה אם אתה ספרינטר או רץ ארוכות.
3. עצה בחינם- אל תקבע שמישהו טועה לפני שאתה בודק עצמך ב100%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום שדה סיירות
שון18/11/2009פרשתי מעתודה ואני רוצה להיות בסיירת
אני כבר בן 19 וכמה חודשים
אני לא רוצה להתגייס ממש מאוחר השאלה שלי היא מתי יש יום סיירות בזמן הקרוב?
חלק אמרו לי ינואר וחלק אמרו שעידכנו את זה לאפריל
??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום סיירות
דני בארי19/11/2009יום הסיירות הבא הוא בסוף דצמ' תחילת ינואר (נמשך כשבועיים), באפריל זה הגיבושים הגדולים שבאים בעקבות יום סיירות ינואר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)