ספרינטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספרינטים
    אמיר
    05/05/2009

אז ככה, הייתי בגיבוש צנחנים ופרשתי בספרינטים אחרי 7-8 דקות מתוך 18 דקות פלוס מינוס.
    האמת היה לי ממש קשה בספרינטים.
    אם הייתי יודע שזה 18 דקות הייתי ממשיך אני חושב, כי הוא לא אומר עוד כמה זמן נשאר וזה מה ששובר.
    המזג האוויר שיחק גם כן תפקיד (היה אובך ביום שני) בגיבוש. וגם לא ממש התאמנתי לקראת הגיבוש.
    אבל נעזוב את התירוצים ונתמקד בעיקר.

המטרה הבאה שלי זה היחטיות של גולני, גבעתי וכפיר. שכידוע הגיבוש בהרבה יותר קשה משל צנחנים, כי שם אני כבר במסגרת של הצבא.
    השאלות שלי הם:
    1. האם אני יכול להתקבל לכל היחטיות, גם אם יש לי משקפיים? כמו אגוז, פלס"ר, עורב.
    2. איך אני צריך להתאמן (תכנית אימונים) על סיבולת+הגעה מהירה, לספרינטים שהם במשך 20 דקות +/-, וכל הפסקה בין ספרינט עד חמישה ספרינטים ברצף (ספרינט = 30 מטר) היא 5-10 שניות. (ההפסקה היא בזה שמסתדרים בשלשות וישר המפקד מוציא אותנו).

בבקשה תשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספרינטים

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    11/05/2009

היי אמיר.
    לא מפתיע אותי תשובתך הרי זה ברור שלא היית פורש- והרי זה כל העניין כל אותה אי וודאות שעליך להכינך לקראת הגיבוש.
    לגבי שאלותך כן אין בעיה להתקבל ליחטיות עם משקפיים.
    לגבי השאלה השנייה להערכתי ניתן להתכונן לספרענטים רק במסגרת קב' כי הרי כפי ששמת לב לא נפלת בגלל חוסר כושר- נפלת בגלל אי הוודאות .!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה