להגיע לכושר קרבי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להגיע לכושר קרבי.
    עידן ד
    15/05/2009

שלום,
    היום אני בן 16 וחצי והתחלתי להתאמן על מנת להגיע ליחידה מובחרת בצה"ל.
    אין לי ראייה מושלמת והמספר שלי במשקפיים הינו 2 ובעין אחת יש לי צילינדר (מספר קטן)
    קודם כל האם אני יכול בכלל להגיע ליחידה מובחרת כמו סיירת מטכ"ל או אגוז?

שנית כפי שכבר הזכרתי אני מתאמן אך לא בצורה מסודרת והייתי מעוניין לבנות תוכנית כושר בעזרתכם על מנת להגיע לשיא הכושר בשיא המהירות ולשפר את הכושר רבות עד הצבא.

כיום אני רץ ריצת אלפיים ב 9:54 דק'
    שכיבות סמיכה אני עושה מקס' 30 ובטן אני עושה יותר מ 90 בדקה.

הגובה הוא 1.73מ' והמשקל 63 קג'.

בנוסף הייתי מעוניין לשאול האם כדי להתאמן על תרגילי כח כל יום או פעם ביומיים ומדוע?

תודה מראש לעונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להגיע לכושר קרבי.

הוספת תגובה

• תשובה

יובל קפיטולניק
    17/05/2009

שלום עידן,
    בנוגע למגבלות ראייה תוכל לקבל את התשובות המדוייקות ביותר בלשכת הגיוס.
    לשם שיפור סיבלות לב ריאה אני ממליץ לך לרוץ 3 עד 4 פעמים בשבוע ריצות של 30-45 דקות המשלבות ריצה והליכה או ריצה קלה וריצות מתגברות בהתאם לכושרך.
    1-2 פעמים בשבוע תבצע ריצת 2000, כך תוכל לעקוב אחר התקדמותך.
    אימוני כח ניתן לבצע 5 פעמים בשבוע בתנאי שמפרידים בין קבוצות השרירים ברצף של ימים. במידה ובכל אימון אתה מאמן את כל קבוצות השרירים, בצע יום מנוחה בין אימון למישנהו (ביום זה אתה יכול לרוץ). שלב באימונים תנועתיות מגוונת ומתיחות והקפד על תזונה נכונה ומנוחה הולמת.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עידן ד
    17/05/2009

תודה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

עמית
    05/06/2009

לפי דעתי אם יש לך משקפיים לסיירת מטכל ושייטת אתה לא יכול ללכת אבל לאגוז ועוד יחטיו"ת אתה יכול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה