קורס אבטחה אחרי הצבא..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורס אבטחה אחרי הצבא..
    לוי
    21/05/2009

שלום... אני בע"ה יוצא לחופשת שחרור בעוד שבועיים, סיימתי שירות 3 שנים כלוחם בגולני.. רוב העבודות שמצאתי בענף האבטחה דורשים מיונים... לדוגמא קורס אחיד או מעברים...
    אני בכושר טוב אבל לא שיא.. יש לי חודשיים לשפר את זה.. איך אני יכול לשפר כדי להתקבל למיונים של קורס אחיד של השכ"ב... הדרישות : מתח,ריצת 3000,מקבילים,שכיבות סמיכה,בטן.
    הבעיה הגדולה שלי היא שכיבות סמיכה ומתח!.!.. שמתח אני לא ממש רואה תוצאות...
    אם אתה יכול לעזור לי בתוכנית אימונים למשך חודש וחצי.. שאני בטוח שאני יתמיד ויצליח לעבור את המיונים.. כי אני בכושר טוב... תודה ולילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קורס אבטחה אחרי הצבא..

הוספת תגובה

• סליחה .. אפשר תגובה...

לוי
    04/06/2009

אם אפשר בבקשה תשובה.. אני מחכה כמה ימים לתשובה מכם.. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

יובל קפיטולניק
    13/06/2009

קודם כל מתנצל על העיכוב בתשובה.
    הירשם לחודש וחצי לחדר כושר ובקש מהמדריך במקום שיבנה לך תוכנית בהתאם למטרותיך. הפעילות בחדר הכושר תסייע לך לבצע תרגילי מתח ושכיבות סמיכה בצורה טובה. כרגע אתה מתמודד מול ההתנגדות של משקל גופך ואינך יכול לה, בחדר הכושר תוכל לבצע פעילות מקבילה בעזרת מכשירים יעודיים ומשקולות חופשיות אך תוכל לבצע זאת מול התנגדות הפחותה ממשקל גופך עד שתגיע ליכולת שתאפשר לך להתמודד עם שכיבות סמיכה ומתח בצורה חופשית.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה