כושר מנטאלי - שטויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר מנטאלי - שטויות
    יואב
    22/05/2009

אני הייתי בגיבוש צנחנים, ולא עברתי אותו
    הנתונים היבשים שלי מעולים, וכושרי המנטאלי חזק לאין פלאים ובכל זאת לא עברתי וכל זאת
    בגלל כושרי בפיזי.
    הייתי אחרון בהרבה מיקצים של ספרינטים, רוב הגיבוש ככה ואני לא טוב בספרינטים, אך תמיד הגעתי וסיימתי והמשכתי לרוץ גם שמדריכים אמרו לי "אתה רוצה לפרוש והכל"
    וניסו לשבור מנטאלית. לא עצרתי לא לשנייה ולא לרגע, בזחילות זחלתי ואף אמרו זחילה נוספת למי שרוצה לשפר ועשיתי גם אותה, בקיצור נתתי 110% - לא פרשתי לרגע והם ראו שנתתי את כל כולי

כושר זה דבר שנבנה עם הזמן, אך מנטלאיות לא לכל אחד יש, והם וויתרו על כך בגלל שהייתי חלש פיזית.

מסקנה אחת, הם מחפשים כושר, כושר ועוד פעם כושר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר מנטאלי - שטויות

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    23/05/2009

יואב ,אני מבין את האכזבה אבל:
    1. לא הייתי אומר שטויות על משהו שאני לא יודע.
    2. יש פרמטרים שונים למעבר גיבוש צנחנים ומה לעשות לא עמדת בהם. זה שלא נשברת זה בסדר אבל צריך גם לעמוד לפחות בחלק מהמשימות הפיזיות (וע"פ דברך לא הצלחת בשום דבר) בנוסף יש את יכולת המנהיגות שלך שאינני יודע איך היא וכמובן שישנם אקטים של אמינות (שחלקם אינך יודע שאתה נמדד באמינות)- וגם בזה לא אתה ובטח לא אני יודעים איך עמדת.
    לגבי הכושר הגופני מאחר וזה משהו נרכש הרי לא הגיוני שזה מה שרק מחפשים- נכון שאין הרבה היגיון בצבא אבל תן לפחות קצת קרדיט למגבשים.
    בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה