מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כושר מנטאלי - שטויותיואב22/05/2009
אני הייתי בגיבוש צנחנים, ולא עברתי אותו
הנתונים היבשים שלי מעולים, וכושרי המנטאלי חזק לאין פלאים ובכל זאת לא עברתי וכל זאת
בגלל כושרי בפיזי.
הייתי אחרון בהרבה מיקצים של ספרינטים, רוב הגיבוש ככה ואני לא טוב בספרינטים, אך תמיד הגעתי וסיימתי והמשכתי לרוץ גם שמדריכים אמרו לי "אתה רוצה לפרוש והכל"
וניסו לשבור מנטאלית. לא עצרתי לא לשנייה ולא לרגע, בזחילות זחלתי ואף אמרו זחילה נוספת למי שרוצה לשפר ועשיתי גם אותה, בקיצור נתתי 110% - לא פרשתי לרגע והם ראו שנתתי את כל כולי
כושר זה דבר שנבנה עם הזמן, אך מנטלאיות לא לכל אחד יש, והם וויתרו על כך בגלל שהייתי חלש פיזית.
מסקנה אחת, הם מחפשים כושר, כושר ועוד פעם כושר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
דני בארי23/05/2009יואב ,אני מבין את האכזבה אבל:
1. לא הייתי אומר שטויות על משהו שאני לא יודע.
2. יש פרמטרים שונים למעבר גיבוש צנחנים ומה לעשות לא עמדת בהם. זה שלא נשברת זה בסדר אבל צריך גם לעמוד לפחות בחלק מהמשימות הפיזיות (וע"פ דברך לא הצלחת בשום דבר) בנוסף יש את יכולת המנהיגות שלך שאינני יודע איך היא וכמובן שישנם אקטים של אמינות (שחלקם אינך יודע שאתה נמדד באמינות)- וגם בזה לא אתה ובטח לא אני יודעים איך עמדת.
לגבי הכושר הגופני מאחר וזה משהו נרכש הרי לא הגיוני שזה מה שרק מחפשים- נכון שאין הרבה היגיון בצבא אבל תן לפחות קצת קרדיט למגבשים.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)