כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר
    ע
    23/05/2009

היי
    אז ככה,אנוכי בן 16 וחצי בא מעולם האתלטיקה בעל יכולות אתלטיות מאוד גבוהות.
    הצבתי לעצמי יעד חדש שהוא להגיע לאחת היחידות המובחרות בצה"ל.
    אני מוכן לעשות הכל בשביל לעמוד במטרה.
    עכשיו ברצוני לדעת האם אימון בחדר כושר יסייע לי וכמובן בנוסף אני ישלב ריצות ויותר מאוחד נגיד כחצי שנה לפני הגיבוש או מה שלא יהיה אני יתמקד בכושר,סיבולת וכו,
    איך אתה ממליץ לעבוד,על מה לשים דגש וכיצד לשלב בין הדברים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר

הוספת תגובה

• גיבושים

דני בארי
    04/06/2009

שלום ע'
    אני חוזר שוב ושוב הכושר הגופני זה בסדר מה שקריטי זו היכולת המנטאלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אחרי 20 דק'- חצי שעה כולם שווים ומה שמדבר זו היכולת המנטאלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי אמרתי

ע
    05/06/2009

אוקיי אמרתי שבמידה ומניחים את הצד המנטאלי בפינה והמטרה שלי היא להגיע במצב שבו ניצלתי 100% מהיכולת הפיזית המקסימאלית שלי.וכמובן שהחשוב מכל זו היכולת המנטאלית.
    אז אשמח אם תענה לי על השאלות שלי ושוב במידה ומניחים את הצד המנטאלי.
    האם עבודה בחדר כושר תעזור או עדיף להתרכז בריצות?
    מהם הדברים החשובים בגיבוש מבחינה פיזית לדוגמא תאומים,ארב ראשי,גב וכו,
    והאם פלג גוף עליון כמו כוח וקצת מסה בידיים ובחזה ובבטן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

דני בארי
    05/06/2009

ע' ידידי
    מה שלא תעשה ואפילו שזה לא מוצא חן בעיניך לא ניתן לחלק את הדברים היכולת המנטאלית משולבת בפעילות הגופנית. לדוגמא יהיה מתגבש שלא ניתן לשבור אותו אבל מבחינת רמה יהיה נמוך בהרבה מהממוצע עדיין הוא לא יעבור את הגיבוש בטח ובטח גיבוש גדול.
    בגיבוש כל הגוף חשוב (אתה לא בחדר כושר), לא ניתן להפריד בזחילה עובדות הרגליים,הידדים, הבטן, הכתפיים או בקיצור כל הגוף, כנ"ל בריצת אלונקה או ברוב הדברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה