מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בר אור משטרהמ'23/07/2009
שלום, יש לי בקרוב גיבושון למשטרה כחולה ומבחן בר אור.
לפי הטבלה של בר אור לנשים , הבנתי שכדי לקבל מקסימום נקודות צריך 2000 ריצה ב8 דקות
86 כפיפות בטן ו48 שכיבות שמכה.
יש לי כמה שאלות.
א. הבנתי שבמשטרה בנות עושות רק 1000 מ' ריצה. בכמה דקות צריך לעשות את זה?
ב. האם כפיפות בטן ושכיבות שמכה עושים בפרק זמן מסויים או שפשוט צריך לעשות 86 ברצף בלי הגבלת זמן?
ג. כמה צריך לעשות ריצה, כפיפות בטן וכו' כדי לא לעבור (כלומר לא לקבל אולי ציון מקסימלי אבל בכל זאת לעבור) האם ריצה של 5 וחצי דקות ו60 כפיפות בטן, זה מספיק או שאני חייבת לשפר עוד?
ד. השאלה הכי חשובה. אני לא מצליחה לעשות שכיבות שמכה , אפילו לא אחת. איך אני יכולה לשפר את זה. כל יום אני מנסה ומנסה אך לא מצליחה להתקדם.
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בר אור משטרה.
דני בארי29/07/20091. אינני מכיר את הבר אור במשטרה אך סביר להניח ש1000 זה 4 דק'.
2. ידיים ובטן זה ב-4 דק' לא יותר מ-2 ש' בין אחד לשני וללא יציאה מהמצב.
3. המס' שרשמת הם סבירים אך כמובן שצריך גם בסביבות 20 ידיים.
4. שיפור ידיים הייתי מציע לך להתחיל מהברכיים ועם הזמן לעבור למצב הרגיל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)