שבר מאמץ.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר מאמץ.
    רז
    24/07/2009

התחלתי לרוץ לפני כחודשיים(5.5 קילומטר ב28 דקות) ,היה לי כאבי תופת בשוק ימין...עשיתי צילום הרופא אמר לי שזה כלי דם..ובאמת שאני הולך לא כואב לי שם,אני בטוח ב100 אחוז שזה השרירים!

עכשיו:
    השבוע רצתי ממש עייף אחרי שעה שינה בלי לאכול בלי כלום,שסיימתי את המסלול נהיו לי כאבי תופת בעצם שאני הולך אני מרגיש אותם,אני חושש שזה שבר מאמץ...אך יש לי יום סיירות בחודש ינואר ואני מפחד שיורידו לי פרופיל,וגם ממש לא בא לי להפסיק ליתאמן בגלל השבר מאמץ..

האם לדעתך זה שבר מאמץ?ועם כן איך אפשר לטפל בזה בלי ללכת לרופא ובדרך הכי מהירה.

בתודה,
    רז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר מאמץ.

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    29/07/2009

מאחר ואני לא רופא ואינני מכיר אותך אינני יכול לפסוק.
    אך אתה יכול להתעודד שבר מאמץ לא מוריד פרופיל.
    בכל מקרה אם יש לך פציעה שמגבילה אותך ולא תנוח באיזשהו שלב הגוף פשוט יבגוד בך ולא תוכל לעשות כלום!!! וע"פ חוקי מרפי זה יהיה סמוך ליום הסיירות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רז שלום,

יובל קפיטולניק
    30/07/2009

תוספת לתשובה של דני: אתה יכול לבצע כל פעילות בתנאי שאינה מסבה לך כאב - שחיה, הליכה, ריצה, חדר כושר. יחד עם זאת, לגבי הפעילות שגורמת לכאב אתה חייב לפנות לרופא לשם קבלת הנחיות, וזאת על מנת לא להחמיר את המצב. .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה