שאלה לגבי טיב התוכנית שלי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי טיב התוכנית שלי..
    נתאי
    30/07/2009

הנה התוכנית אימונים שלי , ואני רוצה להבהיר שאני לא התחלתי אותה בבום, אלא התאמנתי לפני זה, אבל עכשיו יש לי משהו יותר קבוע..
    יום ראשון: אימון כוח
    יום שני: ריצה בים - 6 ק"מ ( מטרה לסיים בכמה שפחות זמן ) + 10 ספרינטים בדיונה - אני רץ ספרינט חוזר בריצה קלה ונותן לדופק לרדת ל120 ואז עוד ספרינט ככה עד שאני מסיים 10.
    יום שלישי: אימון כוח + אימון שחייה רגיל ( 500 מטר חתירה רצוף + שהייה במים בלי נשימה )
    יום רביעי: ריצה בים - 6 ק"מ ( מטרה לסיים כמה שפחות זמן )
    יום חמישי: אימון כוח + אימון שחייה רגיל
    יום שישי: ריצת אינטרוולים ( 1000*3 \ 300*5 )+ אימון שחייה קשה ( 1 קילומטר חתירה רצוף )
    יום שבת(מוצאי שבת): ריצת שחרור 20 דקות .
    שעה וחצי-שעתיים לפני כל אימון אני אוכל ארוחה עשירה בפחמימות ושעה לפני האימון אני אוכל תפוז טרי ושעה לאחר כל אימון אני אוכל סנדוויץ' עם גבינה וטונה!
    האם התוכנית שלי טובה? אני מתאמן לגיבוש שייטת ! ועוד שאלה אני לא ידוע איזה ריצת אינטרוולים כדאי לי לעשות... מה אתם ממליצים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי נתאי

ננ
    30/07/2009

תוכניתך מעולה ותואמת לגיבוש של השייטת 13. מומלץ פעם בשבועים להוריד לחץ על ידי שני ימי מנוחה.
    תשנה את התוכנית כל שבועיים ותוסיף עוד עומס.
    לגבי תזונה זה מאוד מורכב ממתי שאתה מתעורר ועד שאתה הולך לישון .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה