היי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי.
    ננ
    31/07/2009

קודם כל אני רוצה להגיד כל הכבוד על העזרה שאתם נותנים כאן לבני הנוער.
    אני בעיקרון בן 16 וחצי ורוצה להגיע לשייטת.אני בעיקרון מגיל 6-7 עוסק בהרבה ענפי ספורט ולפני כשלושה חודשים התחלתי את מסכת האימונים שלי שכוללים:
    1.אימוני ריצה(נפח,פארטלק,אינט כרגע עושה 3 ריצות ועם הזמן אני אעלה בהדרגתיות ל4.
    2.שחייה בבריכה בתקופפת הרחצה פעמיים ולפעמים עוד פעם בים.
    3.אימוני כוח(רגליים פעמיים בשבוע בטן וגב תחתון שלוש פעמים וגם חלק גוף עליון.
    עכשיו השאל שלי היא איך לשלב בין הדברים זה עומס גדול ואני רוצה לדעת פשוט איך לשלב בשבוע אחד 3-4 אימוני ריצה,2-3 אימוני שחייה ושתי אימוני כוח לרגליים כששמים בצד את פלג גוף עליון כי הוא לא רלוונטי במנוחה לרגלים.
    ניסתי בהרבה מקומות לשאול ולהתעייץ,אי תשובות ולכן אתם התקווה האחרונה,מקווה שתעזרו לי.
    תודה וסוף שבוע נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי.

הוספת תגובה

• ..

מתאמן
    03/08/2009

מצטרף לשאלה,עמסתי יותר מדי ושילבת הרבה אימונים ונפצעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    07/09/2009

ננ
    להערכתי מבחינה מקצועית כשהמטרה שלך היא גיבוש 3 אימונים בשבוע זה מספיק כאשר האימונים צריכים להיות רב גוניים (לעבוד על הכל בכל אימון) מדי פעם ניתן להוסיף אימון רביעי (שחייה ) אך הדבר צריך להיות בתאום עם שאר האימונים.
    אחת הבעיות בעודף אימונים היא העמסת יתר כשהפועל היוצא הוא פציעה וחבל!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה