מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי קורס מדסיות.מירי27/08/2009
שלום, שמי מירי ואני בת 18.
עברתי מיונים למדסית בצבא ואני מתגייסת בעוד כחמישה חודשים.
רציתי לדעת מה אני צריכה לעשות כדי להגיע בכושר מספיק טוב כדי לעבור את הקורס בהצלחה.
הכושר שאני עושה כיום הוא 4-6 פעמים בשבוע וכולל הרבה אירובי,קיקבוקס,עיצוב,פילאטיס והליכות.(כשעה-3 שעות ביום)
מבחינת ריצה,בטן וידיים- האם תוכל לומר לי תוכנית אימונים שתעזור לי להגיע מסוגלת לבצע את הדברים האלו בהצלחה.? (אני עושה מעט בבית בטן וידיים אבל לא מספיק)
ואם אפשר לדעת קצת פרטים על הקורס,אשמח לשמוע:)
(אני יודעת שהוא בווינגייט בבה"ד 8, אבל כמה זמן הוא נמשך,מה עושים במהלך הקורס,מה הם הסיכויים שיעיפו אותי במהלך הקורס וכיצד משבצים אותי לבסוף)
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס מדסיות בצבא
שני17/07/2010הי דרור.
קוראים לי שני ואני מתגיסת עוד כחמישה חודשים.עברתי את המיונים בהצלחה ואני משובצת לקורס מדסיות.
אני לא בכושר גופני מעולה, אני עושה מדי שבוע הליכות ,ריצות ..
אני מאוד חוששת לקראת הקורס, ומסקרן אותי לדעת מה בדיוק יעשו לנו שם..אני מאוד רוצה להגיע מוכנה ..
אשמח שתעזור לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאענה כמו שעניתי לבחורה שהתעניינה
דרור22/07/2010ראשית אל תהיי בלחץ, המיונים לא כ"כ נוראים ואנחנו רק בני אדם. אנסה לעזור לך בנושאים שציינת, אז מקווה שיש לך סבלנות.
שבועיים הם לא הרבה זמן, אני מקווה שעשית הכה נאותה לגופך לקראת המאמצים הפיזיים שמחכים לך במיון..למקרה שלא ידעת ישנו בוחן בראור הכולל ריצת 2000 מ', שכיבות שמיכה וכפיפות בטן. כל תוצאה שווה ניקוד מסויים וצריך לעבור בציון 55 או 60 לא זוכר בדיוק..עברו 5 שנים.
לאחר הבוחן מריצים אותכם בזריזות כנראה לשטח מסלול המכשולים שם יבדקו את עבודת הצוות שלכן, כאשר יחלקו אתכן לקבוצות וכל אחת תקבל משימה להעביר וכמובן איך מעבירים אותה והאם הקבוצה ביצעה אותה על הצד הטוב ביותר. זה יכול להיות להעביר את כולם מעל קיר או מכשול אחר, להרכיב משהו או לזחול כקבוצה לאנשהו. שוב, הדברים האלה תקפים לשנים האחרונות ותמיד ייתכנו שינויים.
לגבי ההדרכה במקום, יכול להיות שתדרשי לשחק סיטואציה שייתנו לך או מקסימום לדבר מול קבוצת אנשים במשך דקות ספורות..הם עושים את זה לבדוק את עמידתך מול קהל, לראות שאת לא מתרגשת יותר מדי או אדישה מדי ואיך את מעבירה חומר בצורה מוסברת וקלילה.
דוגמה? ראית שחברה שלך העתיקה עבודה ורוצים לשמוע איך את משכנעת אותה להסגיר את עצמה כדי שלא כל הכיתה תפגע...או סתם ימציאו לך מוצר וירצו שתמכרי אותו לקהל.
מאחל לך מאוד הצלחה רבה ושלא תגישי קפה לאף אחד! כי אני בטוח שיש לך את המוטיבציה והיכולת להצליח ואני מקווה שתפגיני אותה ביום המיון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי
תומר ניסני22/07/2010השילוב צריך להיות אינדורנס יחד עם כח.
רימוני ריצה כנגד התנגדות,אימוני איכות,קילומטראג' מכובד על מנת שתוכלי לעמוד ושיפור תוצאות.
יש הרבה שינויים פיזוילוגים אם זה צח"מ סף אנאירובי סח"ח.
כאשר אנו משפרים את היכולות האלו המטרה בטווח ראייה שלנו.
בשביל זה את צריכה תוכנית אימון מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)