מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לך דרורשיר שפירא16/09/2009
אני בת 17 וחצי מחדרה
ואני רוצה להיות מדסית אני יודעת מה זה כולל איפה זה וכל הפרטים.. רק רציתי לדעת אם הסיכויים שלי טובים ויש לי בכלל למה להגיש בקשה להתקבלות.. יש לי פרופיל 97 קב"ה 53 ודפר 60 ..
אפשר לדעת כמה בדר"כ סוגרים בתפקיד זה או רק אחר כך כי זה תלוי בבסיס שאני יהיה ולאן ישייכו אותי?
האם הקורס שאני עוברת בוינגרט הוא תופס גם באזרחי כמאמנת כושר?
כמה זה עובר בריצת 2000 יש לך מושג? כי בזה אני ממש גרועה עשיתי לפי מה שזכור לי פעם אחרונה ב14 דקות את זה..
וכמו שעושים בווינגט קורס למדריך שייחה שלומדים על הגוף ועל השרירים זה דומה לקורס שעוברים להיות מדריכת כושר?
תודה רבה =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע לשיר...
דרור17/09/2009שלום שיר וכל הכבוד על הרצון להדריך כושר גופני בצבא!
בנוגע לסיכויי קבלתך- כן. את עומדת בדרישות המקדימות לקורס. זכרי כי יש בוחן בראור (ריצת 2000 מ', שכיבות שמיכה וכפיפות בטן) בתחילת הקורס שגם בעקבותיו אפשר להדיח מהקורס.
תנאי השירות(ה"סגירות/חמשושים/יומיות וכו') תלויים בראש ובראשונה בת"ש שיש לך, שזה אומר בעיות במשפחה או משהו חריג שמחייב אותך להיות בבית מספר מסויים של ימים.
במידה ואין בעיות ת"ש, לכל יחידה ולכל מפקד יהיו את התנאים שלו..בוא נאמר שבבסיסי הטירונות הקרביים והלא קרביים ייתכן ותדרשי לסגור אחת לכמה שבתות אך תצאי ברוב הזמן חמשו"שים.
בבסיסי הקריה וכדומה(בסיסים פתוחים) תעשי יומיות כמו רוב הבסיס ובבסיסי הלוחמים של יחידות מיוחדות , יחידות חטיבתיות והגדודים, היציאות הן גם שבת אחת ל4-5 ולרוב חמשו"שים.
תוצאתך בריצת 2000 כרגע נמוכה מאוד ועלייך לשפר אותה בצורה מבוקרת אך בזריזות.
קורס מדא"ג בצבא אינו מסמיך לשום דבר באזרחות. פעם בשנה כ35 מדריכי אימון גופני מקבלים צ'ופר קורס חדר כושר אזרחי שלאחריו אפשר לעבוד באזרחות בחדרי כושר וכד'.
כן את תלמדי נושאי אנטומיה ופיזיולוגיה ותזונה כפי שעושים ודאי גם בשחייה
בהצלחה ומקווה שעזרתי
דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה קטנה
שיר שפירא20/09/2009בת דודה שלי היא מדסית בחיל הים בצוללות.. היא אמרה לי שאם אני רוצה שזה יתפוס לי באזרחות אני צריכה לבקש ולעשות עוד קורס של חודש וחצי בזמן הצבא בנוסף לקורס של ה-3 חודשים.. האם זה נכון או שכמו שאמרת שפשוט בוחרים באקראי 35 מאמנים והם מקבלים את הקורס כצ'ופר?
תודה רבה על המידע ועל ההתעניינות =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע נוסף לשיר..
דרור21/09/2009הקורס שהיא מדברת עליו,כמו שהזכרתי, הוא קורס חדר כושר אזרחי מקוצר(חודש וחצי) שאכן בעזרת התעודה שלו ניתן לעבוד במכוני כושר ולאמן אימוני כושר אישיים וכד'.
בחירת המועמדים היא אינה באקראי, היא תלויה בכמות החיילים שנמצאים כשירים לקורס, שהינם ברמה גבוהה של הדרכה, בעלי המלצות טובות. צריך לבקש הרבה מהקצין אימון גופני ביחידתך, קצת לנדנד אך לא לשכוח להיות חיילת מצטיינת, דבר שיעלה את סיכוייך להשיג זימון למבחן סופי שיקבע מי יכנס לקורס זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע למסדית
אילנה27/11/2009אני בת 16 יש לי עוד מעט צו ראשון ואני רוצה להיות מדסית בצבא...
רציתי לשאול אם יש אתר כולשהו שאני יכולה לקרוא על התפקיד הזה
וגם רציתי לדעת באיזה בסיסים יש מדסיות אם זה בכול בסיס או רק בבסיסים של טירונים איך זה הולך?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדריכת ספורט
דני בארי30/11/2009תוכלי לקבל אינפורמציה כללית על התפקידים השונים באתר של צה"ל
יש מדריכת ספורט כמעט בכל בסיס צבאי
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדסניק
גיא14/02/2010יש לי פרופיל 82 קבא 52 ודפר 70
הגשתי בקשה לקבל זימון למדסניק ואני מקווה שאני יתקבל,אני בכושר טוב יחסית 50 שכיבות שמיכה 80 בטן וריצה בערך 8
האם קשה להתקבל לזה?הבנתי שרק כאלה עם משפחות שכולות או בן יחיד או פרוטקציות מתקבלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דני בארי15/02/2010נכון.
אם אתה לא עונה על קטגוריה מתאימה, רמת הכושר הגופני ו\או יכולת ההדרכה שלך לא רלוונטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)