שלום דרור :)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דרור :)
    מיכל
    30/09/2009

אני מתגייסת לקורס מדסיות בינואר, עד הגיוס אני מתאמנת פעמיים בשבוע בעמית לכושר.
    אני רוצה להוסיף עוד אימונים בשבוע כדי להגיע בכושר טוב לקורס רציתי לדעת איך אתה ממליץ להתאמן או שהאימונים בעמית לכושר מספיקים. בנוסף הייתי רוצה לדעת עוד פרטים על הקורס ואיזו טירונות עושים.

תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום דרור :)

הוספת תגובה

• תשובה למיכל

דרור
    30/09/2009

שלום מיכל .
    ראשית כל הכבוד על בחירתך במקצוע מדריכות כושר, אני מקווה שתפיקי ממנו את המירב ותהני מהקורס ומהשירות לאחריו ביחידה אליה תשובצי. יישר כוח!

לעניינך, אני לא ממש מכיר את צורת העבודה של עמית לכושר אך אני מניח שהיא באה במטרה לשפר את הכושר הגופני ובנוסף להכין את גוף הנער/ה לבחנים כמו בוחן בר-אור שאת תדרשי לעבור בתחילת הקורס.
    לדעתי אפשר להוסיף אימון אירובי נרחב נוסף של ריצת משך בין 25-40 דק'(תלוי ברמתך) ומס' סטים של שכיבות שמיכה וכפיפות בטן.

במקצועי אני מאמן כושר אישי ומדריך נערים/נערות לצבא/קורס מדריכי כושר ואם תהיי מעוניינת בשירות כזה (אימונים אישיים או הכנת תוכנית-בתשלום)

לגבי הקורס והטירונות:
    הטירונות אורכת בין שבועיים לשלושה והיא מתבצעת בבה"ד 8 בוינגייט. הטירונות היא לא הכי קשה בעולם אך היא דורשת מאמצים פיזיים מסויימים, עבודת צוות, מסירות, התנדבות ועוד.

הקורס נמשך כ3 חודשים וכולל לימודים עיוניים של אנטומיה פיזיולוגיה תזונה, טכניקות הדרכה, העברת בחנים וימי ספורט ועוד
    בנוסף ישנם את המבחנים המעשיים כמו בראור, בחני מסלול מכשולים, אימוני כושר מגוונים שאת חלקם את תעבירי בעצמך לחברותייך לצוות.
    בין לבין יש מבחנים על החומר העיוני, מבחני כושר כמו שציינתי ומבחן העברת הרצאה..
    דברים נוספים בקורס- 2-3 מסעות, יום ספורט צבאי והיתולי(=משחקי כדור וכד'), ערבי תרבות, תורנויות מטבח, שמירות ועוד כל מיני דברים קטנים ששוווה לא לספר לך עדיין:)

בהצלחה ואם יש עוד שאלות אשמח לעזור
    דרור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה