שאלה לדרור/כל מי שעשה קורס מד"סים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לדרור/כל מי שעשה קורס מד"סים..
    מירי
    11/10/2009

שלום,אני נמצאת 3 חודשים לפני גיוס לתפקיד מדסניקית.
    קיבלתי זימון ליום עיון בווינגייט לקראת התפקיד ,נאמר שיהיו הרצאות ולהביא כלי כתיבה.
    אבלל אמרו גם לבוא בבגדי ספורט נוחים .לא נאמר שום דבר לגבי עשיית ספורט/בוחן כושר גופני וכו'.
    השאלה שלי למי שמכיר ויודע,שעשה את הקורס ,האם ביום הזה יעשו לנו בוחן כושר מסויים,שמי שלא עובר אותו לא ימשיך לקורס,או שזה באמת רקיום עיון ודיבורים וסתם באים עם בגדי ספורט?
    ואם יש איזשהו בוחן, מה הוא כולל,ומה צריך כדי לעבור אותו? כמו המיונים,או ברמה יותר גבוהה?
    אשמח לתשובה
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גם מצטרפת לשאלה..

מיכל
    14/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל ומירי

דרור
    15/10/2009

לגבי אותו יום המיון,
    עד כמה שזכור לי, היה לי יום כזה מספר חודשים לפני שהתגייסתי. הוא כלל בוחן בראור(2000 מ', בטן ושכיבות שמיכה) ומבחני עבודה בצוות באזור מסלול המכשולים(פעילויות צוותיות עם/בלי אלונקה, פעולות חון מנטלי ופיזי כמו זחילות או להשאר תלוים על מתח..סטייל הישרדות:)בנוסף היו לי מבחני סיטואציה שבהן קיבלתי כרטיסיה עם עוד מישהו ורצו לראות איך אנחנו מתמודדים איתה, איך אנחנו עומדים מול קהל.. שיחות אישיות וכל מיני הרצאות ספורטיביות נחמדות וזהו.

לגבי מי שנכשל-מה מצבו? אני מניח שעדיין לא סופי אלא אם כן הוא ממש לא הראה מוטיבציה ויכולת בסיסיים להיות מסוגל לעמוד בתנאי קורס מדריכי כושר קרבי..

בהצלחה לשתיכן
    דרור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה