הי דני, שאלה על לקורס אישי וקבוצתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי דני, שאלה על לקורס אישי וקבוצתי
    אלישבע
    01/11/2009

דני שלום, מה שלומך?

אני בת 17, מעוניינת להתגייס לשירות קרבי עם כמה אופציות המונחות לפני. כחלק מההכנה לצבא אני רוצה, כמובן, לעבור קורס כושר קרבי ואני מ תלבטת בין שני סוגים: אימון כושר אישי מול אימון כושר קרבי כחלק מקבוצה גדולה יותר של בנות.

מהם ההבדלים העיקריים בין שני הסוגים הללו, כפי שאתה יודע ומכיר אותם מזה זמן רב?

תודה על התשובה ושבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לא מדני...

דרור
    01/11/2009

שלום
    בתור אחד שמכיר מקרוב את מרכזי ההכנה לגיוס באזור השרון הייתי יכול לומר שיש שם הקפדה על אלמנטים חשובים כמו כושר, עבודת צוות והקניית ערכים.
    יחד עם זאת, הקבוצות גדולות בכל צוות ואיני יודע עד כמה המדריכים קשובים וערניים ומכירים כל חניך וחניך.

באימוני כושר אישיים העבודה היא אישית, סרגל המאמצים מותאם לך אישית, המדריך מכיר את החולשות ואת החוזקות והוא מלווה אותך בלבד צמוד לאורך כל הדרך.

כמובן שגם השיקול הכספי עלול להוות עניין שכן מחיר כללי לחוג כושר קבוצתי להערכתי יעלה פחות מאשר אימון אישי בו בכל מפגש תשלמי בין 90-150 שקלים לשעה אחת.

בסופו של דבר אפשר לקחת המון מ2 האופציות וההחלטה היא כולה שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה