מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה בקשר למדסיותליאל חן10/11/2009
היי קוראים לי ליאל
השגתי מיון להדרכת ספורט/ כושר קרבי בצבא.
מכוון שהודיעו לי רק היום והמיון יהיה בעוד יומיים- אין באפשרותי לחזור למצב הכושר הגופני שבו הייתי לפני כחודשיים (כאשר הייתי במגמת מחול במסגרת התיכון)
רציתי לדעת כיצד אפשר להיערך מנטלית ונפשית לקראת המיון, במיוחד שהוא הושג לאחר מאמצים רבים. על מה בוחנים בהדרכה?
האם העובדה שבספורט ומחול יש לי ניסיון רב אך בהדרכה כמעט ולא- תקטין את אחוזי הקבלה שלי למיון?
הדרכת כושר קרבי זה החלום של בצבא והתפקיד היחידי שאני רואה עצמי עושה במהלך השירות הצבאי. מאמץ גופני ועבודה בשטח הם דברים המספקים לי הנאה
אשמח ל2-3 עצות לקראת היום הגורלי :]
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליאל לקראת היום הגורלי
דרור10/11/2009שלום לך
המיון מורכב בין היתר ממבחן בר-אור(ריצת 2000, שכיבות שמיכה ובטן).
אני לא יודע באיזה רמה הכושר שלך אך אני יכול להמליץ לך לתת את ה100% שלך בכל אחד מהמבדקים.
לאחר המבחן יש עוד פעילויות צוות וסדנאות הדרכה/עמידה מול קהל..שגם שם, תהיי עצמך ותעשי את המוטל עלייך ברצינות מפני שמסתכלים על הכל.
לגבי עיסוקך במחול, זה לא פחות חשוב מיכולת ההדרכה אך יצפו ממך שתדעי להעביר חומר בבטחון ובמקצועיות לאחר הקורס, אבל עד אז יש זמן רב. לדעתי בתחום כמו מחול חייבים משמעת ואני בטוח שיש לך אותה לבצע את המוטל עלייך במיון ובהמשך בקורס.
עצות נוספות? ריצה קלילה של 15-20 דק' יומיים לפני הבוחן, פחות להתעסק בשכיבות שמיכה והבטן, מה שיהיה יהיה ותעשי הכי טוב שלך.
לישון 8-9 שעות בלילה שלפני ולא לשתות אלכוהול!
לאכול ארוחת בוקר טובה ביום המיונים(2 טוסטים עם ריבה/דבש או דגנים וחלב או חטיף אנרגיה ויוגורט דל שומן) ולא לפחד ולדעת שאת לא פחות טובה מאף אחת ושהתוצאות בבראור לא מכריעות חד משמעית(אני עברתי בנקודה את הציון עובר ונכנסתי לקורס ומפה לשם הדרכתי ביחידה מובחרת)
בהצלחה ואם יש עוד שאלות אשמח לעזור
דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)