מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדרכת כושר קרביגיל10/11/2009
הייי...
קוראים לי גיל מתעמלת לשעבר באקרובטיקה מזה 11 שנה..
לפני יומיים הודיעו לי שהתקבלתי סוף סוף למיונים להדרכת כושר קרבי לאחר דחיות רבות
כיום אני מאמנת את נבחרת ישראל באקרובטיקה וגם מאמנת ילדים קטנים בהתעמלות.
בהדרכה יש לי ניסיון אך הכושר הגופני שלי ירד פרישתי מהאקרובטיקה...
לפני קבלת הדחיות הראשונות התחלתי לעסוק בכושר יומיומי אך לאחר המכתבים שקיבלתי מהבקו"ם שאיני מתאימה ויתרתי על הכושר ואמרתי לעצמי שאין מה לעשות אני אהיה פקידה.
אך לפני יומיים קיבלתי טלפון שאני מוזמנת למיונים בוינגייט...ביומיים האלו התאמנתי ממש חזק עד כדי כך שנתפסו לי רוב השרירים בגוף.
מחר המיונים שלי מקווה השרירים שלי ישתחררו מעט ואני יעשה את הכי טוב שלי.
הבעיה הגדולה שלי היא ריצה
אשמח אם תוכל לרשום לי כמה טיפים לשיפור הכושר הגופני שלי ובמיוחד שאני יוכל לרוץ 2000 מטר בלי שום בעיה.
הדרכת הכושר הקרבי בשבילי היא כמו הגשמת חלום.
בנוסף יש לי תעודת מאמנת אקרובטיקה ממכללת וושינגטון וגם עשיתי חמש יחידות בספורט.
תודה גיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
גיל10/11/2009אשמח אם תרשום לי גם מה יש במיונים אלו..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיל
דרור10/11/2009אתחיל מהסוף, פירוט עיקרי על המיונים נמצא בדיוק הודעה אחת מתחת לזו שלך.
שנית, אימון אינטנסיבי של יומיים הוא ממש לא הפתרון לתוכנית אימונים שצריכה להתבצע בהדרגה שכן לשיפור לוקח זמן, בדיוק כמו באקרובטיקה..לכן הייתי ממליץ לך על מתיחות רבות ומקלחת חמה.
הטיפים שלי הם לבצע 3 ריצות שבועיות בהן 2 מהן הן ריצות נפח(תלוי בכושרך כמובן) של בין 3.5-6 ק"מ ועוד ריצת איכות אחת שיכולה להיות ריצת הפוגות כמו 400 מ' כפול 4 פעמים עם מנוחה של הליכה מהירה והורדת דופק בין לבין.
כמובן להוסיף אימוני גמישות בין לבין ולהקפיד על תזונה נכונה. אבל הרעיון הכללי הוא שככל שהריצה קצרה יותר קשה לשפר אותה בהרבה.
אימונים הדרגתיים יביאו לשיפור והיכולת שלך לרוץ את ריצת ה2000 שלא פשוטה בכלל מבחינת חלוקת הכוחות , ההתמודדות עם חוסר חמצן לרוב הריצה, הפתיחה והסיומת.
בהצלחה ולייעוץ נוסף אשמח לעזור
דרור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)