כושר קרבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר קרבי

היי
    לפני שבוע הייתי במיונית למדסית אך בגלל שהיה לי חום של 37.5 לא נתנו לי לרוץ ואמרו לי שיזמנו אותי שוב...
    מצד אחד זו הייתה אכזבה גדולה אך מצד שני יש לי את האפשרות להאתמן ולהגיע בכושר טוב יותר בפעם הבאה..
    אשמח אם תרשום לי תרגילים שאני יכולה בכדי לשפר במיוחד את הריצה שלי. הבעיה הכי גדולה שלי היא שפשוט אחרי כמעט 500 מטר כבר נגמר לי האויר...
    וגם כל מיני תרגילים לשיפור כפיפות בטן ושכיבת שמיכה...
    תודה גיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר קרבי

הוספת תגובה

• לגיל

דרור
    15/11/2009

היי גיל
    הערה לפתיחה,
    הייעוץ שלי פה הוא כללי מאוד, במידה ותרצי ייעוץ או תוכנית אימון או אימונים אישיים(בתשלום) שבעלי בסיס נרחב יותר ויביאו אותך לשיפור גדול יותר, צרי איתי קשר. אני מאמן באזור השרון.

ולשאלתך, הייתי ממליץ בעיקר על ריצות נפח קלות ב3 שבועות ראשונים, משמע ריצה שבין 15-20 דק' בקצב קל. בהמשך הייתי מכניס כל כמה דק' ריצה מהירה של כ30 שניות ולאט לאט מעלה את משך הריצה.

לגבי תרגילי בטן ישנם מגוון תרגילים באתר/יוטיוב והשכיבות שמיכה ישתפרו ע"י עבודת סטים של 3-4 פעמים בשבוע בהם תקחי 60-70 אחוז מהמקסימום שלך ותבצעי 4 סטים מזה עם דקה וחצי מנוחה בין סט לסט.!

בהצלחה
    דרור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה