משקפיים+רטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפיים+רטלין
    רז
    04/12/2009

אהלן, יש לי מספר מינוס 1.75
    הקב''א שלי 50 ואני חריג יום סיירות.כנראה רפואי עכשיו שהיתקשרתי למוקד שירות לדעת לאן אני יכול להתמיין ביום סיירות אמרו לי שרק למטכ'ל,מכיוון שאני פסול שייטת בגלל סעיף ראיה.ופסול חובלים בגלל קב''א,הפחד שלי כזה. אני בעל כושר גופני גבוה עברתי יום סימולציה בלי בעיה בכלל,אני יודע שאני גם בע'ה יפציץ ביום סיירות..אני מפחד שיגיעו לוועדות שם אני לא יקבל כלום בגלל שאני חריג.

*כמו כן שכחתי לציין שאני נוטל רטלין,אני מתכוון לדווח לרופא על רצוני להפסיק כי אני כבר 3 חודשים לא נוטל וזה ממש לא משפיעה עלי שאני לא לוקח.. רציתי לדעת עם קיבלתי יום סיירות זה אומר שהבעייה שלי קלה מאוד,ועם הבעיה הייתה חמורה לא היו מאשרים לי רטלין.

מחכה לתשובה בדחיפות:] תודה רבה ושבת שלום

רז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקפיים+רטלין

הוספת תגובה

• טעות לא רפואי,בגלל נתונים אישיים

רז
    04/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    05/12/2009

רז שלום
    במידה ותתאים תקבל מטכ"ל ובמידה שלא אז לא.
    המערכת הצבאית לא "תבזבז עליך משאבים רק כדי "לרצות " אותך, אם מלכתחילה לא מגיע לך לא תקבל זימון כלל.
    שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה