מדריך כושר קרבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדריך כושר קרבי
    דוד
    28/12/2009

שלום
    רציתי לדעת מה הפרוצדורה במיון לתפקיד של מדריך כושר קרבי
    הבנתי שחלק מהתהליך הוא ביצוע בוחן בר אור. אני לא ממש בכושר לניקוד גבוה, אני מבצע כ35 שכיבות שמיכה, בטן בינוני מינוס, וריצה בסביבות 10 דקות. האם כדאי לי לוותר מראש(אני נלחם לקבל זימון..)? או שבנוסף בודקים את היכולת של הנבחן להרצות בפני אנשים(שתהיה נקודת זכות לטובתי)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדריך כושר קרבי

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    02/01/2010

דוד שלום.
    אין ספק שיכולותיך הגופניות אינן בשמים אך בלא ספק נחישות היא מרכיב מאוד חשוב. היו לי המון חניכים אשר לא הגיע להם זימון כזה או אחר (אך היה להם קייס) נלחמו והשיגו רתן לך 2 דוגמאות לפני מס' ימים חניך שלי אשר נאבק במדור סיירות לקבל חריג כחודשיים קיבל תשובה חיובית לפני כיומיים והדוגמא הטובה ביותר. ישנו חייל אשר היה חייל שלי ובצעירותו חלה בסרטן- הצבא סרב לגייסו ולאחר מאבק מתמשך התגייס לחטיבת גולני וכיום הוא בפלס"ר!!! (ביום העצמאות קיבל את פרס הרמטכ"ל) בקיצור הכל תלוי בך!
    שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה