יום סיירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יום סיירות
    רז
    29/12/2009

אני חריג יום סיירות בגלל קב''א 50 ואני יכול להמתמיין רק למטכ'ל. כי יש לי סעיף עניים..

השאלה שלי עם הסעיף שלי שמורכב ממה שרשום למעלה המספר של הצילנדר והמשקפיים גבוה ומה הוא פוסל

0.25- מספר משקפיים(נמוך מאוד)

2.00- צילינדר

עין ימין

0.75- מספר משקפיים גם נמוך

1.75- צילינדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יום סיירות

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    02/01/2010

אינני בקיא בתחום הרפואי אך אם קבלת חריג אתה מתמיין רק למטכ"ל (שייטת אתה לא יכול וחובלים כבר לא מתמיין ביום סיירות)
    מה שבטוח אם קבלת זימון אתה מתמיין שווה בין שווים.
    שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקשרתי אליהם!! תכנס :]

רז
    04/01/2010

התקשרתי אליהם והם אמרו לי בהתלחה שאני לא יכול להתמיין לשייטת,לאחר מיכן אמרתי לה שבגיבוש מטכ'ל (במידה ואני יקבל)לאן אני יוכל להתמיין ביום סיירות?אמרה לי שהיא תחזור אלי..
    חזרה אלי כעבור חצי שעה,ואמרה שהיא בדקה עם הקצינים שלה,ואני יכול להתמיין גם לשייטת וגם למטכ'ל..איך זה הגיוני?יש מצב שהם לא עלו על הצילינדר בצו ראשון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה