מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קבוצת אימון לפני צבאלאה12/01/2010
בני נכנס לקבוצת אימון כדי להגיע למיונים מוכן יותר
הייתי באחד האימונים ואני רואה שהוא "מפגר" אחריהם בהרבה.
בני תמיד היה בנבחרת כדורסל
הוא משחק סקווט ועושה ספינינג
אני לא מבינה את זה, איך זה יתכן? האם כדאי לבדוק את זה או שאני מגזימה...
הוא טוען שאין לו בעיות או כאבים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללאה
דרור13/01/2010אני לא חושב שיש מקום בדאגה רצינית.
ייתכן ובנך לא מתאמן איתם מספיק זמן והוא אינו מורגל לסוג האימונים.
אימוני צבא הם אירוביים ובנוסף מוכנסים בהם תרגילי כוח שאולי לא נאלץ להתמודד עימם בהיותו שחקן כדורסל.
עליו להיות חזק בראש ולא לוותר לעצמו ולנסות להתקדם להגיע לרמת הילדים האחרים ואף יותר.
ייתכן ואין שם חלוקה לרמות והוא נמצא עם בחורים שפיזית נמצאים בכושר יותר טוב ולכן חזית בו "מפגר" אחריהם.
אולי עדיף לתת לו הכנה אישית שמותאמת לרמתו ולא ל"זרוק" אותו ישר למסגרת אינטנסיבית שכזו.
למחשבתך...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
דני בארי18/01/2010לאה שלום.
ראשית אני מתנצל על התשובה אשר הגיעה קצת מאוחר
לעניין השאלה.
כושר קרבי וכושר גופני הם לא תמיד זהים- כלומר אם בנך הוא שחקן כדורסל מוכשר זה לא אומר שבתחילת דרכו בתחום ההכנה לצבא (בטח ובטח אם הוא מצטרף באמצע הפעילות) הוא יהיה ברמה גבוהה מאחר ו הדבר החשוב ביותר בכושר קרבי הוא המנטאליות!!! הכושר הגופני הוא אחד האמצעים המקלים להגיע למטרה.
דבר נוסך בהכנה לצבא מתאמנים עם שקים, אלונקות, זחילות ובדברים אלו לוקח קצת זמן להיכנס (מיומנות שונה ממה שמכיר.)
לסיכום הייתי מציע קצת סבלנות אני לא הייתי נחפז לעשות דברים בנושא.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)