קבוצת אימון לפני צבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבוצת אימון לפני צבא
    לאה
    12/01/2010

בני נכנס לקבוצת אימון כדי להגיע למיונים מוכן יותר
    הייתי באחד האימונים ואני רואה שהוא "מפגר" אחריהם בהרבה.
    בני תמיד היה בנבחרת כדורסל
    הוא משחק סקווט ועושה ספינינג
    אני לא מבינה את זה, איך זה יתכן? האם כדאי לבדוק את זה או שאני מגזימה...
    הוא טוען שאין לו בעיות או כאבים
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבוצת אימון לפני צבא

הוספת תגובה

• ללאה

דרור
    13/01/2010

אני לא חושב שיש מקום בדאגה רצינית.
    ייתכן ובנך לא מתאמן איתם מספיק זמן והוא אינו מורגל לסוג האימונים.
    אימוני צבא הם אירוביים ובנוסף מוכנסים בהם תרגילי כוח שאולי לא נאלץ להתמודד עימם בהיותו שחקן כדורסל.
    עליו להיות חזק בראש ולא לוותר לעצמו ולנסות להתקדם להגיע לרמת הילדים האחרים ואף יותר.

ייתכן ואין שם חלוקה לרמות והוא נמצא עם בחורים שפיזית נמצאים בכושר יותר טוב ולכן חזית בו "מפגר" אחריהם.

אולי עדיף לתת לו הכנה אישית שמותאמת לרמתו ולא ל"זרוק" אותו ישר למסגרת אינטנסיבית שכזו.

למחשבתך...
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

דני בארי
    18/01/2010

לאה שלום.
    ראשית אני מתנצל על התשובה אשר הגיעה קצת מאוחר
    לעניין השאלה.
    כושר קרבי וכושר גופני הם לא תמיד זהים- כלומר אם בנך הוא שחקן כדורסל מוכשר זה לא אומר שבתחילת דרכו בתחום ההכנה לצבא (בטח ובטח אם הוא מצטרף באמצע הפעילות) הוא יהיה ברמה גבוהה מאחר ו הדבר החשוב ביותר בכושר קרבי הוא המנטאליות!!! הכושר הגופני הוא אחד האמצעים המקלים להגיע למטרה.
    דבר נוסך בהכנה לצבא מתאמנים עם שקים, אלונקות, זחילות ובדברים אלו לוקח קצת זמן להיכנס (מיומנות שונה ממה שמכיר.)
    לסיכום הייתי מציע קצת סבלנות אני לא הייתי נחפז לעשות דברים בנושא.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה