מדריכת כושר קרבי (:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדריכת כושר קרבי (:
    דניאלה
    01/03/2010

שלום , אני ממש רוצה להיות מד"ס, לא הביאו לי את זה במנילה אבל אני נלחמת כדי לקבל את התפקיד וזימון אליו.
    יש לך אולי טיפים לאן לפנות , או מה לעשות כדי לקבל זימון .
    כמו כן רציתי שתתן לי טיפים לאימונים (במיוחד שיפור שכיבות סמיכה ) אני מתאמנת בערך 4 פעמים בשבוע כולל הכנה לצבא עם המנהל שלי שהוא מפקד שייטת , שעה וחצי,ורצה כחצי שעה במהלך השבוע
    אני חושבת שאני ברמה גבוה.
    אז תודה אם תעזור לי לענות על השאלות תודה רבה.
    דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדריכת כושר קרבי (:

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    02/03/2010

דניאלה שלום.
    כיום יש את יום המא"ה אשר אמור להעריך בצורה המיטבית את המלש"ב\ מלשב"ית כלומר ביום זה אמורים לנבא אם את מתאימה לקורס מדריכות ספורט (בעבר אם הנתונים הבסיסים שלך היו מתאימים היית מקבלת זימון למיון ואם את עוברת אותו את מתגייסת לקורס, כיום אם את ממוינת לזה דרך יום המא"ה את רק מקבלת זימון למבדק כושר ואם את עוברת אותו את מתגייסת לקורס).
    את יכולה לערער על יום המא"ה אך כבר אני אומר הסיכוי נמוך. הערעור הוא למיטב.
    אם את מתאמנת עם מפקד השייטת לקראת צבא קטונתי מליעץ נקודתי...
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

דניאלה
    04/03/2010

אבל במנילה קיבלתי תפקידים ממש לא מתאימים לי,אם אני כול היום יתקשר ואשלח פקסים והראה להם כמה זה חשוב לי זה יעזור ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    08/03/2010

אין לזה תשובה מוחלטת.
    מה שבטוח אם אינך מתאימה כלל לתפקיד מסוים לא משנה מה תעשי לא תקבלי זימון.
    אם יש לך "קייס" יש כבר על מה לדבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה