מיונים למדסית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיונים למדסית
    מדס
    02/03/2010

שלום,בעוד כ20 יום יש לי מיון למדסית..
    הבנתי שבאותו יום מיון אנחנו עושים מבחן בר אור ...אתה יודע מה התוצאה שצריך לקבל בבר אור כדי לעבור את המיון? כרגע הציון שלי הוא 54-55...הבנתי שבתחילת הקורס עוברים מבחן בר אור ומי שלא עובר את ה60 עף מהקורס..אבל הגיוס שלי הוא עוד כחצי שנה ככה שעד אז אז אני בטוחה שאני אוכל להגיע לציון כזה..הבעיה שהמיון הוא עוד 20 יום...כנראה ששיפור משמעותי לא יהיה עד אז..אז שוב,אם אתה יודע מה הציון שיש לקבל בבר אור ביום מיון כדי לעבור אני אשמח לדעת אם בכלל יש לי סיכוי..
    תודה מראש(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיונים למדסית

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    08/03/2010

כפי שכתבת 60 הוא ציון הסף.
    במידה ולא תגיעי אליו, לא תוכלי לעבור את המיון.
    מה שצריך לעשות זה פשוט להתאמן!!!
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיונים למדסית

מדס
    08/03/2010

תודה רבה על התשובה..
    בתשובה שהגבת לשאלה מתחתי ,כתבת שאת יכולות ההדרכה בודקים ביום המאה והזימון עצמו למדסית כולל מבדקי כושר,האם זה אומר שבזימון לא יהיו מבדקי הדרכה כמו בעבר? 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

דני בארי
    09/03/2010

נכון מאוד.
    המבדק היחיד כיום הוא מבדק כושר
    את כל שאר המבדקים הרצויים מבצעים ביום המא"ה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה