מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעית איטיות בעת ריבוי משימות קבוצתיאבי22/03/2010
יש לי כושר מצוין בכל פרמטר.הבעיה שכאשר יש משימה קבוצתית ו לכל אחד מוטל לבצע משימות רבות ובטכניקת גוף מיוחדת לכל פעולה ובשילוב יתר הקבוצה אני נעשה איטי.
אני צריך לזכור מה לעשות בכל פעולה וכיצד להציב את הגוף ואז הכושר שלי לא בא לידי ביטוי היות וזה גורם לי לאבד זמן.
איך משפרים את המיומנויות הללו ?האם יש פתרון???האם יש אימון אישי???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי ערב טוב
תומר ניסני22/03/2010לשאלתך זה נובע מכמה סיבות יכולת קוגנטיבית לקויה,היכולת לשמור על חדות לאורך זמן,שמירה על קצב עולה ומתגבר.
ניתן לשפר את זה על ידי אימונים אישיים ושיפור הליקויים.
זה תלוי גם איזה פעילויות יש ויש לפעמים הפרשים בין הכח לפעילות אירובית ופעילות אנאירובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתומר תודה אבל..
אבי23/03/2010אבל לא הבנתי.אצל מי משפרים את הליקויים הנ"ל שלא שייכים לכושר גופני ולא שייכים לכוח פיזי ולא שייכים לעייפות.
הם יותר דומים לאדם הלומד ריקוד חדש וכל הזמן מסתכל על הצעדים כדי שלא יטעה וכך בסופו של דבר אין מהירות זרימה וחדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי על עבודה עם איש מקצוע
תומר ניסני23/03/2010דבר איתי ואני אראה איך אני אוכל עזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)