בעית איטיות בעת ריבוי משימות קבוצתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית איטיות בעת ריבוי משימות קבוצתי
    אבי
    22/03/2010

יש לי כושר מצוין בכל פרמטר.הבעיה שכאשר יש משימה קבוצתית ו לכל אחד מוטל לבצע משימות רבות ובטכניקת גוף מיוחדת לכל פעולה ובשילוב יתר הקבוצה אני נעשה איטי.
    אני צריך לזכור מה לעשות בכל פעולה וכיצד להציב את הגוף ואז הכושר שלי לא בא לידי ביטוי היות וזה גורם לי לאבד זמן.

איך משפרים את המיומנויות הללו ?האם יש פתרון???האם יש אימון אישי???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבי ערב טוב

תומר ניסני
    22/03/2010

לשאלתך זה נובע מכמה סיבות יכולת קוגנטיבית לקויה,היכולת לשמור על חדות לאורך זמן,שמירה על קצב עולה ומתגבר.
    ניתן לשפר את זה על ידי אימונים אישיים ושיפור הליקויים.
    זה תלוי גם איזה פעילויות יש ויש לפעמים הפרשים בין הכח לפעילות אירובית ופעילות אנאירובית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תומר תודה אבל..

אבי
    23/03/2010

אבל לא הבנתי.אצל מי משפרים את הליקויים הנ"ל שלא שייכים לכושר גופני ולא שייכים לכוח פיזי ולא שייכים לעייפות.
    הם יותר דומים לאדם הלומד ריקוד חדש וכל הזמן מסתכל על הצעדים כדי שלא יטעה וכך בסופו של דבר אין מהירות זרימה וחדות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבי על עבודה עם איש מקצוע

תומר ניסני
    23/03/2010

דבר איתי ואני אראה איך אני אוכל עזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה