שאלה חשובה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה..
    זהר
    18/04/2010

אני מתמיינת לקורס טייס, ובמיונים הרפואיים בירפ"א בבדיקת נשיפה התגלתה אצלי בעיית נשימה~ חשד לאסתמה (לפי טענת הרופא התעופתי אני גבולית).
    רציתי לדעת האם יש תרגילים מסויימים שיכולים לשפר את הנשימה שלי, או משהו שיכול לעזור לי לעבור את הבדיקה.. (יש לציין שאני לא עושה ספורט בכלל).
    אשמח לתגובה :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה..

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    05/05/2010

זהר שלום
    ראשית סליחה על התשובה המאוחרת שאלתך קצת התפספסה.
    לגבי השאלה שיפור נשימה הטוב ביותר הוא בשחייה, כמובן שככל שכושרו של האדם טוב יותר יהיה לו קל יותר לנשום במצבי קיצון.
    אך עצתי הטובה ביותר תשחי ותצללי.
    שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה... לצערי ראיתי אותה

זהר
    25/05/2010

רק לאחר הבדיקה... (בכל אופן למזלי התגלה בבדיקה שאין לי אסתמה!!~ אך כמו ירפ"א שום דבר לא סגור~ ) אני לא יודעת אם אתה יכול לענות לי אבל אני אשמח לדעת מכיוון שיש לי אנמיה קלה, האם ספורט כלשהו יכול לעזור לי?...
    =]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה