מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרהרונה24/04/2010
היי,הייתי רוצה להכנס לכושר .
עכשיו מבנה הגוף שלי מלא.אני בחורה מלאה קצת .אני שוקלת 74 והגובה שלי מטר 60 למרות זאת נרשמתי לחדר כושר.
אני רוצה להרזות לפחות 10 קילו.ואני ממש מתעניינת בתפקיד של מדריכת כושר קרבי.
למרות שצריך להיות בכושר לתפקיד הז.ה בזמן האחרון התחלתי לאהוב דווקא ספורט.
אני בי"ב ואנ י מתגייסת בערך בחודש פברואר 2011.
מה אני צריכה לעשות כדי להכנס לכושר?
האם רק הליכון וקרוס בחדר כושר מספיק?
הבנתי שיש אימוני כוח.התוכל לפרט ולהסביר. אילו? מה זה בכלל?
ועוד משו,אם דוגמא התקבלתי לתפקיד הזה ואני עושה את השירות בתפקיד הזה.זה יכול לעזור במציאת עבודה בחדר כושר או תזונאית אחרי השירות?יש מצב שזה עוזר במשהו?
תודה
רונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונה תשובה לשאלתך
תומר ניסני24/04/2010הרזיה ומשקל יעד מתבססים על כמה פרמטרים:
זה מחישוב מהיר שעשיתי
BMI אינדקס מסת גוף
RMR חילוף חומרים יומי
הספורט והתזונה מחולקים ל35% פעילות גופנית ו-65% תזונה.
חדרי כושר זה טוב ויפה שיש את המכשירים אך לאחר זמן מסוים שאין גירויים באימונים מסוימים ולאחר זמן אין שיפור,מה גם שבחדרי כושר אין הכוונה למה שאת מבקשת.
לכן חשוב מאד שגם בריצה תוכנית האימונים תהיה מחולקת לסוגי אימונים בריצה וגם אימוני כח,תיקונים ביומכנים של התנועה על מנת שתהיה מניעת פציעות עתידיות ,ריצה נכונה ושיפור תוצאות.
גם בתזונה התפריט צריך להיות מאוזן ונכון גם שתהיה התאוששות וגם להגיע לתוצאות הרצויות.
אשמח לענות לתוצאות שחישבתי לך בקשר,ל-BMI ולחילוף חומרים שלך.
שבת שלום ומבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)