מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפני גיוס לקרבימארק31/05/2010
שלום אני בן 18 ועוד חודשיים מתגייס ככל הנראה לחי"ר.
יש לי מוטיבציה לשרת קרבי אבל עד עכשיו אני אתאר את עצמי במילה אחת עצלן.
אני די רזה שוקל 52 קילו בערך ..שחיפון.. ואני לא ממש מתאמן ולא אוכל טוב.
הבנתי שהצבא בונה אותך מבחינה פיזית אני ישמח לשמוע קצת על כך מצד אחד הבנתי שהרבה מרזים בצבא בגלל הריצות וכו' מצד שני יש כאלה שמבחינה פיזית עולים במשקל והגוף שלהם בנוי טוב במהלך השירות הצבאי..הייתי מעוניין לשמוע את דעתך בנושא.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למארק
תומר ניסני03/06/2010גודל הגוף אינו קובע ביחס לכח.
יש הבדל בין מסת גוף שנכון למי שיש יותר מסת כח הכח שלו יותר גבוהה אבל מה שחזק לגבי משהו אחד חלש לגבי משהו שני.
לוחמי ש-13,יחידות עלית וקרביים אינם סעלי גודל ומסות גדולות אבל,הסיבלות האירובית והכח האנאירובי הסיבולתי לאורך זמן ושעות הוא מה שקובע.
אז מי שיותר גדול הוא לא הוחם הכי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מארק04/06/2010הבנתי ...
בעקרון רציתי לדעת אם בצבא בשירות הקרבי אני ישתנה פיזית ולא אשאר רזה ....?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
תומר ניסני04/06/2010אני אסביר לך משהו מארק.
בשירות הקרבי שלך,אין שינוי פיזי דרסטי מכמה סיבות.
רוב האימונים עובדים הרבה על הביולת והכח האירובי,האימונים בצדק לא נועדו להכביד על הלוחמים המטרה שהלוחם יהיה חזק אבל בוא זמנית עם כושר לאורך זמן ולאורך שעות.
מבחינת פיזיולוגית ותזונתית,שריפת הקלוריות היא עצומה ולכן השינוי של המסה לא משתנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי תודה
מארק05/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)