לפני גיוס לקרבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני גיוס לקרבי
    מארק
    31/05/2010

שלום אני בן 18 ועוד חודשיים מתגייס ככל הנראה לחי"ר.
    יש לי מוטיבציה לשרת קרבי אבל עד עכשיו אני אתאר את עצמי במילה אחת עצלן.
    אני די רזה שוקל 52 קילו בערך ..שחיפון.. ואני לא ממש מתאמן ולא אוכל טוב.
    הבנתי שהצבא בונה אותך מבחינה פיזית אני ישמח לשמוע קצת על כך מצד אחד הבנתי שהרבה מרזים בצבא בגלל הריצות וכו' מצד שני יש כאלה שמבחינה פיזית עולים במשקל והגוף שלהם בנוי טוב במהלך השירות הצבאי..הייתי מעוניין לשמוע את דעתך בנושא.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני גיוס לקרבי

הוספת תגובה

• תשובה למארק

תומר ניסני
    03/06/2010

גודל הגוף אינו קובע ביחס לכח.
    יש הבדל בין מסת גוף שנכון למי שיש יותר מסת כח הכח שלו יותר גבוהה אבל מה שחזק לגבי משהו אחד חלש לגבי משהו שני.
    לוחמי ש-13,יחידות עלית וקרביים אינם סעלי גודל ומסות גדולות אבל,הסיבלות האירובית והכח האנאירובי הסיבולתי לאורך זמן ושעות הוא מה שקובע.
    אז מי שיותר גדול הוא לא הוחם הכי טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מארק
    04/06/2010

הבנתי ...
    בעקרון רציתי לדעת אם בצבא בשירות הקרבי אני ישתנה פיזית ולא אשאר רזה ....?
    תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

תומר ניסני
    04/06/2010

אני אסביר לך משהו מארק.
    בשירות הקרבי שלך,אין שינוי פיזי דרסטי מכמה סיבות.
    רוב האימונים עובדים הרבה על הביולת והכח האירובי,האימונים בצדק לא נועדו להכביד על הלוחמים המטרה שהלוחם יהיה חזק אבל בוא זמנית עם כושר לאורך זמן ולאורך שעות.
    מבחינת פיזיולוגית ותזונתית,שריפת הקלוריות היא עצומה ולכן השינוי של המסה לא משתנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי תודה

מארק
    05/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה