שאלה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה..
    אלירן
    21/06/2010

שלום..בעוד חודש הייתי צריך להתגייס לקרבי ובעקבות קרע ברצועה הקדמית בברך ACL וקרע חלקי במיניסקוס דחיתי את הגיוס עד סוף תקופת השיקום..הפרופיל של 97 ורציתי לדעת כמה פרופיל יורד על פציעה כזאת ואם עדיין אוכל להתגייס קרבי?!
    בתודה מראש אלירן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה..

הוספת תגובה

• אלירן תשובה

תומר ניסני
    21/06/2010

השיקום בACL הטיביאלי,זה הליך ממושךבין 3 חודשים לחצי שנה,גם בגלל שיחזור הרצועה ואורטוסקופיה לניקוי הברך בגלל המינסקוס.
    הצעה שלי תחזק את ההמסטינג והשוק,גי זה הבסיס של הרצועות הצולבות,אם השרירי חזק יותר ככה תקופת ההחלמה תהיה יותר מהירה .
    ולשאלתך בעקבות הפציעה שלך הפרופיל יירד,במקרים כאלו הצבא לא לוקח סיכון כי זה פציעה קשה שהברך בעקבות הטראומה יכולה להיפגע עוד יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת...

אלירן
    24/06/2010

תודה רבה על התשובה..
    השאלה היא אם אני אוכל להתגייס לקרבי בכול זאת ומצידי כול דבר העיקר לתרום שירות קרבי? האם אתה יודע להעריך כמה יירד מ-97? כי אם יש סיכוי טוב שלא אקבל קרבי אבחן אפשרות של אולי לא להצהיר על זה אני בא ממשפחה של קרביים ציונים בנשמה ואין מצב שאני לא עושה קרבי!?! מצטער על החפירה בתודה מראש;]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלירן תשובה

תומר ניסני
    24/06/2010

אני לא יכול להעריך בכמה יורידו לך את הפרופיל בדיוק אבל זה הורדה רצינית בגלל הפציעה,אבל לרצון ולמוטיבציה שלך יש חלק רציני וחשוב בקבלת ההחלטות.
    קב"א בצה"ל לא פחות חשוב מיכולת,נאני מאמין שאם תראה רצינות רצון והתמדה ישימו אותך בתפקיד שיתאים גם לך וגם לצה"ל.
    ואיך קרה לך הפציעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה