שילוב כושר קרבי וחדר כושר.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב כושר קרבי וחדר כושר.
    יוסף
    11/07/2010

שלום,
    אני בן כמעט 18 ומתאמן בקבוצת כושר קרבי. בסוף כל אימון שבו יש ריצות וספרינטים אנחנו עושים תרגילי כוח כמו שכיבות שמיכה,מתח, כפיפות בטן וכו'. מספר החזרות בכל סט שאנחנו עושים הוא גדול( בין 20-50) ומשלבים תנוחות סטטיות כך שאנחנו עובדים על יכולת הסיבולת של השריר ולא על פיתוח גודל השריר. בנוסף לאימונים הנ"ל אני מתאמן בחדר כושר על מנת לשפר כוח ואת גודל השריר.
    השאלה שלי היא האם ניתן לשלב את שני סוגי האימונים האלה במשך 5-6 פעמים בשבוע (3 פעמים סיבולת שריר בקבוצת ההכנה לבצא ועוד 2-3 פעמים חדר כושר) כך שבעצם אין כמעט ימי מנוחה בשבוע לשריר אחרי חדר הכושר ובכל זאת להגדיל את השריר למרות חוסר ימי המנוחה בגלל התרגילים בהכנה לצבא? כי בעצם אלו שני אימונים שונים...
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אורי תשובה

תומר ניסני
    11/07/2010

אימוני סיבולת כח לעומת הירפטרופיה אימונים פליאומטרים וסטטים ופיתוח כח שונים בבניה מה שעושים לך בצבא זה מצוין כהכנה לצה"ל את לא צריך אימוני מסה,י סוגי האימונים מתבססים על אינדורנס וכח ממושך.
    לען מה שהייתי ממליץ לך עבודת חלק גוף תחתון בין 3-4 חזרות כי הרגל זה הבסיס בגוף שלנו,הייתי ממליץ לך שתעשה אימוני כח בחדר כושר עם בין 15-25 חזרות כפול 15-18 סטים על קבוצת שרירים גדולה 12-15 כפול 10 חזרות על קבוצת שרירים קטנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה