מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב כושר קרבי וחדר כושר.יוסף11/07/2010
שלום,
אני בן כמעט 18 ומתאמן בקבוצת כושר קרבי. בסוף כל אימון שבו יש ריצות וספרינטים אנחנו עושים תרגילי כוח כמו שכיבות שמיכה,מתח, כפיפות בטן וכו'. מספר החזרות בכל סט שאנחנו עושים הוא גדול( בין 20-50) ומשלבים תנוחות סטטיות כך שאנחנו עובדים על יכולת הסיבולת של השריר ולא על פיתוח גודל השריר. בנוסף לאימונים הנ"ל אני מתאמן בחדר כושר על מנת לשפר כוח ואת גודל השריר.
השאלה שלי היא האם ניתן לשלב את שני סוגי האימונים האלה במשך 5-6 פעמים בשבוע (3 פעמים סיבולת שריר בקבוצת ההכנה לבצא ועוד 2-3 פעמים חדר כושר) כך שבעצם אין כמעט ימי מנוחה בשבוע לשריר אחרי חדר הכושר ובכל זאת להגדיל את השריר למרות חוסר ימי המנוחה בגלל התרגילים בהכנה לצבא? כי בעצם אלו שני אימונים שונים...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורי תשובה
תומר ניסני11/07/2010אימוני סיבולת כח לעומת הירפטרופיה אימונים פליאומטרים וסטטים ופיתוח כח שונים בבניה מה שעושים לך בצבא זה מצוין כהכנה לצה"ל את לא צריך אימוני מסה,י סוגי האימונים מתבססים על אינדורנס וכח ממושך.
לען מה שהייתי ממליץ לך עבודת חלק גוף תחתון בין 3-4 חזרות כי הרגל זה הבסיס בגוף שלנו,הייתי ממליץ לך שתעשה אימוני כח בחדר כושר עם בין 15-25 חזרות כפול 15-18 סטים על קבוצת שרירים גדולה 12-15 כפול 10 חזרות על קבוצת שרירים קטנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)