מיון מדסניקיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיון מדסניקיות
    Lintu11
    23/07/2010

אחרי מלחמה קשה עם הצבא,הובטח לי לקבל יום מיון למדסניקיות כפי שביקשתי.
    תפקיד שאני מפקססת ומתקשרת לגביו כבר שנה שלמה (!) וכתוצאה מכך דחו לי את הגיוס בחצי שנה (דצמבר).
    כבר הייתי ממויינת לתפקיד מסויים והייתי אמורה להתגייס אליו ביולי (החודש) אבל דחיתי את הגיוס לספטמבר ועכשיו דחו לי בשביל שאוכל סוף סוף להיבחן.
    לפני חצי שנה הייתי בכושר מדהים,אני מדריכת כושר במקצועי והדרכתי קבוצה מאוד מאומנת ואחר כך עברתי לעבודה עם קשישים והפסקתי לעשות פעילות גופנית במידה מרובה כמו בעבר.
    וכעת אני רצה 5 ק"מ 3 פעמים בשבוע ובזה זה מסתיים מבחינת הכושר.
    התחלתי לעשות כפיפות בטן ושכיבות סמיכה וגיליתי כמה שהכושר שלי ירד בחצי שנה הזו,
    ואני לא מסוגלת לעשות שכיבות סמיכה כפי שמצופה.. בקושי 10 אני מצליחה.
    השאלה שלי,אם למרות שהיכולות בפיזיות שלי כרגע לא בשיאן ,יסתכלו על הרזומה שלי (התעודה של וינגייט,ההכשרות שעברתי והמכתבי המלצה...המוטיבציה הגדולה שלי שאני מתעקשת על התפקיד במשך שנה בעקביות ובכללי בראיון אישי) ויש לי סיכוי גבוה לעבור למרות שאני לא בשיא ?

שאלה נוספת,מחברות שלי הבנתי שהורידו את מבחני ההדרכה..אבל מתגובות פה אני רואה שכן יש. אז יש או אין ?:)
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיון מדסניקיות

הוספת תגובה

• answer karaina

תומר ניסני
    25/07/2010

i can answer your question.
    there is 2 kind of demands:
    endurance and power,for start i recamnd you between 20-25 km for week'easy past 10-11 kmh'and 5-6 kmh in the soft sand.
    power drills:
    biceps and triceps 3-4 sets 2 drills betweens 10-15 rehersells//
    prectorallis ans back 10-12 sets between 15-25 rehersells/
    lower body squat shins and hamstrings and quadriseps/
    this is for now/
    all the recomands you get is great and it catch what you need.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

דני בארי
    26/07/2010

היי קארינה.
    קודם כל שאפו על הנחישות.
    לשאלותייך:
    אין ספק שלרזומה שלך יש משמעות אך כמובן שאת צריכה להציג יכולת פיזית סבירה!!! ו-10 ידיים זה קצת מעט... למרות שזה לא הדבר היחיד.
    לגבי השאלה השנייה נכון הורידו את מבחני ההדרה - אותם את עושה ביום המא"ה. והציון מגיע ישירות לוינגייט. אם קבלת זימון לוינגייט זה אומר שיכולת ההדרכה שלך טובה.
    בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי

Lintu11
    27/07/2010

האמת זה קצת מורכב,הציון שלי במיון המאה בהדרכה נמוך ביותר ! (לא הרגשתי טוב ונאמר לי שאין לכך השפעה..)
    אבל למרות הכל הובטח שישלחו לי זימון ,
    כי יש לי נסיון בהדרכה ויום המאה באמת לא מייצג את היכולות שלי. אבל זה לא חשוב כעת כי את ההסברים שלי נתתי למיטב ואמרו שישלחו לי זימון .

דיברתי עם חברה שהייתה ביום מיונים ב19 ליולי ואמרה לי שדווקא כן היו מבחני הדרכה קצרים.
    אולי התכוונה למבחנים של שיתוף פעולה וכו ?
    כי היא אמרה שזה היה מאוד מאוד קצר.
    לא שאכפת לי אם יהיו או לא,אם כן -הזדמנות לכפות על הרושם המוטעה. אם לא-אז לא נורא. פחות מבחן חח

מה התוצאות הראויות במבחני בר אור בשביל לעבור ,ולא בצורה משפילה של נק' על העובר.
    נכנסתי עכשיו חזק באימונים אינטרוולים ריצות ידיים .. אפשר לדעת אילו תוצאות נחשבות לטובות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

דני בארי
    31/07/2010

לגבי מבחני ההדרכה יכול להיות שהם עושים עוד משהו אך כפי שציינת זה קצר כי את עיקר התוצאות כבר יש להם.
    לגבי הציון אני לא סגור במאה אחוז אך נראה לי שציון סביב ה-70 אמור להיות בסדר.
    כדי לדעת את ציונך מאחר ובתוצאה יש שכלול של 3 מרכיבים, תרשמי בגוגל תוצאות בר אור ותוכלי לחשב את מצבך היום למס' (שימי לב שאת בתוצאות בנות) סתם לידיעה 8 דק' 2000, 86 בטן ו-50 ידיים זה 100- יש למה לשאוף.
    שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה