מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בניית כושר מ0 לקראת צבאתומר10/08/2010
אהלן,
קוראים לי תומר, ואני עומד להתחיל את כיתה י"א.
בעבר הייתי רץ ריצות ארוכות (5.5 ק"מ), סטים וכ"ו וכ"ו, אבל הפסקתי.
עכשיו אני מעוניין להתחיל כבר מתחילת י"א לבנות כושר גופני טוב- כשהשאיפה זה להגיע לשייטת 13, ואני מוכן לעבוד המון בשביל זה.
הסיבה שאני כותב פה- זה כי אני חושש מעומס יתר על הגוף, והייתי שמח אם הייתם יכולים להמליץ לי באיזו תדירות להתחיל- לאיזה מרחק, ותרגילים (שכיבות סמיכה, כפיפות בטן- ואולי עוד תרגילים).
אני גר ליד שדות- ככה שהריצות שלי לא מתבצעות על מדרכה, אלא על שבילי אבנים.
בנוסף- אשמח אם תגידו לי לאן עליי לשאוף להגיע עד ליום סיירות (כמובן שאם אגיע לשם לא אפסיק, תמיד אשאף להשתפר, אבל איזושהי מטרה עבורי).
נ.ב. אשמח לשפה לא מקצועית, עברתי פה על הפורום והיו לא מעט מושגים שלא הבנתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תומר תשובה
תומר ניסני11/08/2010קודם כל הש.13 זה הטופ.
באימוני לקראת שייטת כדאי לשלב שחיה עם ריצה.
ריצה הייתי ממליץ לך להתחיל בהתחלה 20 -25 ק"מ שבועיים קצב נח.
יחד עם זה בסוף כל אימון ריצה מומלץ לעשות כמה ספרינטים תרגילים כנגד התנגדות פנימית וחיצונים אם זה ניתור אופקי ואנכי.
כח חשוב מאד להתחלה יש הרבה מכשירים של חדר כושר בפארק תעשה על אותם מתקנים לכל הגוף אימון שכל חזרה תיארך 1-1.5 דקות *4 סטים.
בנוסף כח לרגליים ריצה בחול העמוד עם חלוקה למקטעים זה הכול להיות מעולה.
ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)