מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ישראל שלוםלילי18/11/2007
יההה איזה יופי אני ראשונה פה. ועוד בחורה...
1. בהצלחה.
2. יש לך עצה לתת לי: אני גבוהה ונראית טוב. לא עושה הרבה כושר. מידי פעם הליכות בפארק. אין לי כח/חשק. לאחרונה שמתי לב ל"צמיג" שהתמקם לי על המותניים. אילו תרגילים ספציפיים יש לחלק הזה של הגוף על מנת להוריד את זה...כדי לחזור לפיגורה המהממת שהיתה לי...
תודה ובהצלחה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיגים ...
ישראל פרנקל18/11/2007שלום לך.. השואלת הראשונה שלנ בפורום... מזל טוב.
לצערי דווקא אאלץ להיות זה שקצת "מאכזב" אותך. עם ההתבגרות של כולנו חלקנו הגדול, לצערי, ממעיט בביצוע פעילות גופנית כחלק משגרת חייו ולעומת זאת מגדיל באפן ברור את כמויות המזון שאנו אוכלים. חוסר איזון זה בין כמות האנרגיה הנצרכת על ידי הגוף וכמות האנרגיה הנכנסת גורם לאיזון "קלורי חיובי" כלומר עלייה במשקל הגוף ומגבירה את הסיכוי להתמקמות אותם "צמיגים" . אין שום תרגיל ייחודי או צורת אימון מסוימת המיועדת ויכולה להקטין את מסת השומן הזו באופן שישפיע על אזור זה בלבד.
יהיה עליך להגביר את פעילותך הגופנית ולהקטין את כמות המזון שאת אוכלת (ויש לעשות זאת באופן מבוקר ועדיף ע"י יעוץ מקצועי). בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)