ישראל שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישראל שלום
    לילי
    18/11/2007

יההה איזה יופי אני ראשונה פה. ועוד בחורה...

1. בהצלחה.
    2. יש לך עצה לתת לי: אני גבוהה ונראית טוב. לא עושה הרבה כושר. מידי פעם הליכות בפארק. אין לי כח/חשק. לאחרונה שמתי לב ל"צמיג" שהתמקם לי על המותניים. אילו תרגילים ספציפיים יש לחלק הזה של הגוף על מנת להוריד את זה...כדי לחזור לפיגורה המהממת שהיתה לי...

תודה ובהצלחה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ישראל שלום

הוספת תגובה

• צמיגים ...

ישראל פרנקל
    18/11/2007

שלום לך.. השואלת הראשונה שלנ בפורום... מזל טוב.

לצערי דווקא אאלץ להיות זה שקצת "מאכזב" אותך. עם ההתבגרות של כולנו חלקנו הגדול, לצערי, ממעיט בביצוע פעילות גופנית כחלק משגרת חייו ולעומת זאת מגדיל באפן ברור את כמויות המזון שאנו אוכלים. חוסר איזון זה בין כמות האנרגיה הנצרכת על ידי הגוף וכמות האנרגיה הנכנסת גורם לאיזון "קלורי חיובי" כלומר עלייה במשקל הגוף ומגבירה את הסיכוי להתמקמות אותם "צמיגים" . אין שום תרגיל ייחודי או צורת אימון מסוימת המיועדת ויכולה להקטין את מסת השומן הזו באופן שישפיע על אזור זה בלבד.
    יהיה עליך להגביר את פעילותך הגופנית ולהקטין את כמות המזון שאת אוכלת (ויש לעשות זאת באופן מבוקר ועדיף ע"י יעוץ מקצועי). בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה