תרגילי ידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגילי ידיים
    הדר
    20/09/2010

היי.התקבלתי למדסיות ואני רוצה להתחיל להתאמן בבית עד הגיוס.מבחינת בטן וריצה אני בסדר גמור אבל בשכיבות סמיכה יותר קשה לי.הידיים שלי לא מספיק חזקות אז רציתי לדעת אילו תרגיליי ידיים אני יכולה לעשות כדי שיהיה לי קל יותר בשכיבות סמיכה.

שאלה נוספת.האם הקורס של המדסיות באמת קשה כמו שאומרים שהוא?

תודה רבה!!:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרגילי ידיים

הוספת תגובה

• הדר תשובה

תומר ניסני
    22/09/2010

תרגילי הידיים במקרה שלך הם פושטי המרפק שזה יד אחורית ושריר הטרפז יחד עם מסובב המפרק ושריר הדלתא.
    שכיבות סמיכה חיזוק והגדלת שריר החזה האמצעי כנגד התנגדות או שיפוע.
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטערת,לא הבנתי איזה תרגיל

הדר
    23/09/2010

לעשות לחיזוק הידיים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדר תשובה

תומר ניסני
    23/09/2010

עבודה על שריר אחורי:
    חהגיע חמצב של שכיבת שמיכה לא בפשיטה של היד אלא בכפיפה באחיזת יהלום ולעלות מכפיפה לפשיטה.
    יד קדמית:
    כמו שאנו עושים מתח במקום שתהיה אחיזה רחבה הידיים יהו כמה שיותר צמודות זו לזו ולעלות ממצב של חצי פשיטה לכפיפה מלאה.
    זה רק תרגיל אחד מיני רבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה