מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום...לילי21/09/2010
לפני כשבוע התחלתי להתאמן לקראת הגיבוש לוחמות שמתקיים עוד חודש.
יש לי כמה שאלות שאני אשמח אם תעזרו לי לענות עליהן:
א. היום עשיתי ריצת 2000 ב13.40 דק'. עד כמה התוצאה שלי עלולה להשתפר אם במשך החודש הזה אני אתאמן במתכונת של 5 ריצות בשבוע (5 קילומטר) + ו2-4 רכיבות על אופניים? אגב, עד כמה רכיבה על אופניים משפרת את הכושר שלי באספקט הזה?
ב. קשה לי מאוד לעשות עליות מתח. האם יש תרגילים שיוכלו לעזור לי לפתח את שרירים דומים, בתור התחלה, עד שאני באמת אוכל לבצע כמה עליות מתח?
ג.עד כמה הפסקת עישון (או לפחות הפחתה של 90% בכמות) עד לגיבוש תעזור בשיפור בההשגים שלי?
ד.איך אני יכולה להקל על כאבים מעל הקרסוליים בעת הליכה נמרצת?
תודה מראש ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון תשובה
תומר ניסני22/09/2010חג שמח,בקשר לשאלות שלך:
1)תוך חודש תווך השיפור הוא מאד קטן,בגלל שהגוף שלנו צריך בסיס אירובי של 4 חודשים פלוס הכנה מדוקדקת של אימונים מותאמים .
מה שאת יוצרת כרגע עם 5 אימוני ריצה + אימוני אופניים זה עומס ועייפות לגוף.
אני ממליץ לך לשלב בין 4 אימוני ריצה + 3 אימוני אופניים.
2)אימוני גו-באימון הזה של עליות מתח יש כמה אלמנטים והם
השריר המרכזי שאני עובדים זה הרחב גבי יחד עם זאת עןובדים השרירים מתחת לשכמות ושרירי הטרפז יחד עם שריר המייצבים שהם הדלתא הצידי.
אני יכול לייעץ לך פה אבל לא אוכל להגדיר לך,איזה אימונים כי לא ראיתי אותך מתאמנת.
3)הפסקת עישון זה מצוין מבחינה בריאותית.
שמחתי לעזור לך וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)