שלום...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום...
    לילי
    21/09/2010

לפני כשבוע התחלתי להתאמן לקראת הגיבוש לוחמות שמתקיים עוד חודש.
    יש לי כמה שאלות שאני אשמח אם תעזרו לי לענות עליהן:

א. היום עשיתי ריצת 2000 ב13.40 דק'. עד כמה התוצאה שלי עלולה להשתפר אם במשך החודש הזה אני אתאמן במתכונת של 5 ריצות בשבוע (5 קילומטר) + ו2-4 רכיבות על אופניים? אגב, עד כמה רכיבה על אופניים משפרת את הכושר שלי באספקט הזה?

ב. קשה לי מאוד לעשות עליות מתח. האם יש תרגילים שיוכלו לעזור לי לפתח את שרירים דומים, בתור התחלה, עד שאני באמת אוכל לבצע כמה עליות מתח?

ג.עד כמה הפסקת עישון (או לפחות הפחתה של 90% בכמות) עד לגיבוש תעזור בשיפור בההשגים שלי?

ד.איך אני יכולה להקל על כאבים מעל הקרסוליים בעת הליכה נמרצת?

תודה מראש ויום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום...

הוספת תגובה

• שרון תשובה

תומר ניסני
    22/09/2010

חג שמח,בקשר לשאלות שלך:
    1)תוך חודש תווך השיפור הוא מאד קטן,בגלל שהגוף שלנו צריך בסיס אירובי של 4 חודשים פלוס הכנה מדוקדקת של אימונים מותאמים .
    מה שאת יוצרת כרגע עם 5 אימוני ריצה + אימוני אופניים זה עומס ועייפות לגוף.
    אני ממליץ לך לשלב בין 4 אימוני ריצה + 3 אימוני אופניים.
    2)אימוני גו-באימון הזה של עליות מתח יש כמה אלמנטים והם
    השריר המרכזי שאני עובדים זה הרחב גבי יחד עם זאת עןובדים השרירים מתחת לשכמות ושרירי הטרפז יחד עם שריר המייצבים שהם הדלתא הצידי.
    אני יכול לייעץ לך פה אבל לא אוכל להגדיר לך,איזה אימונים כי לא ראיתי אותך מתאמנת.
    3)הפסקת עישון זה מצוין מבחינה בריאותית.
    שמחתי לעזור לך וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה