מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון לפני גיוס ללא תוצאות נראותיניב26/09/2010
אני מתאמן כבר כחודש בצורה די אינטנסיבית. ועוד חודש בצורה פחות אינטנסיבית (חודש אחד עם 2-3 אימונים בשבועיים וחודש אחד עם 2-3 בשבוע + ריצות)*
אבל הבעיה היא שאני לא רואה על עצמי תוצאות, אני מתאמן עם מישהו בן 40+ שבעברו היה בודי בילדר והיה בתחרויות בארץ, הוא אומר לי שרואים עלי שאני מתאמן אבל אני לא רואה את זה, אחרי סקירה קלה באתר ראיתי שכשמתאמנים הגוף צורף יותר קלוריות. לעומת זאת מאז שאני מתאמן אני אוכל אוכל יותר בריא ואוכל פחות, לדוגמא אחרי אימון אני אוכל סלט+דנונה+קרקר וליטר מים או שייק מתפוח תמר ובננה. אני חושב שאני לא רואה תוצאות בגלל שאני אוכל פחות מידי לאין לגוף ממה לבנות את עצמו...אני צודק?
בנוסף אני רציתי לשאול איך אני "מותח" עור מיותר?
*האימון האינטנסיבי כולל12-5 קילומטר באופניים באופן משתנה, לאחר מכן 3-4 סטים של 15 מקבילים, אימון קצר עם רצועה בשביל שריר הבייספס (2-3 סטים) 3-4 סטים של 40 חזה ו70 כפיפות בטן כשהרגליים מורמות כלפי מעלה ו30 כפיפות לצד ו50 לבטן תחתונה.
אני חושב שזה אמור לצרוך מספיק קלוריות ושזה מהווה מאמץ מספיק אבל אני לא רואה תוצאות פיזיות אלא רק עליה קלה בכוח השריר...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
יניב01/10/2010אפשר תשובה בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון לפני גיוס ללא תוצאות נראות - תגובה
תומר ניסני05/10/2010בכדי לראות תוצאות האימון שלך צריך לכלול:
1)מעקב שבועי של קילומטראג' שזה אומר להתחיל על 20-25 ק"מ שבועיים ולהעלות עד לכיוון ה50 ק"מ.
2)אימון איכות 1-2 שיכלול אינטרוולים ואימון עליות עם פרטלק שינוי קצב בעלייה עצמה.
3)עבודה כנגד התנגדות עם מספר רב של חזרות בשריר גדול בין 3-4 תרגילים 3 סטים של 15-25 חזרות.
4)עבודה כמגד משקל גוף על שרירי הגב(מתח).
5)ריצת נפח שבועית בהמשך לקראת סופ"ש לא לפני אימון איכות ויומיים אחרי אימון כח (ריצה בים/עליות).
זה ייעוץ בסיסי,שמחתי לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי כמה דברים
יניב05/10/2010ב1. הכוונה לעשות ריצות של 20-25 ק"מ ולטפס עד ל50 ק"מ?
2. אימון איכות 1-2 שיכלול אינטרוולים ואימון עליות עם פרטלק שינוי קצב בעלייה עצמה.
מה זה "פרטלק"?
3. 15-25 חזרות זה לא מאמץ בשביל.. אפשר להוסיף עוד 15-20?
לעשות 1-2 אימוני איכות (כוח) ויומיים לפני ואחרי לעשות אימוני ריצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי כמה דברים - תגובה
תומר ניסני05/10/2010קילומטראג' שבועי התחלתי על 25 ולהעלות בהדרגה שתוך חודשיים הגוף ייספוג לפחות 50 קילומטקים.
אימוני כח 3-4 אימוני כח בשבוע.
האימון איכות אחד מהם הוא איטרוול 10-15 חימום 20 דקות אימון אינטרוואלים 10 דקות שחרור .
פרטלק שיהיה משחק קצב כנגד התנגדות בריצה חול עמוק או עליות.
אפר בודי ולואר בודי שווים באימונים.
זה ייעוץ בסיסי,ולא תוכנית אימונים ,.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופניים
יניב13/10/2010אם אני עושה את הקילומטרז' שלי עם אופניים אז להכפיל את הכמות ב2?3?4?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון לפני גיוס ללא תוצאות נראות - תגובה
תומר ניסני13/10/2010ליניב אתה צריך לעלות את רמת אימוני הריצה.
קודם כל להתחלה תרוץ בין 6-8 ק"מ ריצה כל אימון 4 פעמים בשבוע.
דבר שני בחדר כושר לשם התחלה תעשה שני אימונים מחזוריים בשבוע+2-3 אימוני כח סיבולתיים.
אימון כח לרגליים4 תרגילים:
אימון שריר קדמי אחורי תאומים ומקרבים.
בין 4-5 פעמים בשבוע עבודה לשרירי הבטן.
זה להתחלה לחודש חודשייים קרובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר זמן
יניב13/10/2010אני מתגייס ב22 לנוב' הקרוב ככה שיש לי רק חודש וחצי להתאמן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)