אימונים לגיבוש צנחנים והמשך למגלן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימונים לגיבוש צנחנים והמשך למגלן
    דניאל בן חיים
    24/10/2010

אני בן 17 ואני מעוניין להתחיל אימונים למגלן אני בינתיים עושה ריצה התחלתי מריצה בסיסית של 1 ק"מ ולאט לאט אני מתכנן לעלות כרגע אני עושה ק"מ ב4:40 האם אתה ממליץ להוסיף באיזשהו שלב ריצה עם תיק או כל דבר אחר שידמה משקל של תיק צבאי ונשק? כמו כן הבנתי מבנדוד שבשייטת שלא כדאי כלכך להאתמן עם משקולות שאחרי הכל מדובר בסיבולת לב ריאה בכל הגיבושים..אם תוכל להביא לי תוכנית בסיסית ביותר שניתן לפתח אותה עם הזמן של אימוני לידדים שכיבות שמיכה או כל דבר אחר שיכין אותי יותר טוב אגב..אני 1.74-76 משקל בערך 85 ק"ג... תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אימונים לגיבוש צנחנים והמשך למגלן - תגובה

תומר ניסני
    25/10/2010

משקל היעד שלך צריך לנוע בין 70-75 ק"ג.
    עדיף שאת האימונים תעשה ככה:
    1)אימוני ריצה 4 ריצות של 10 ק"מ כל ריצה+ריצת איכות אינטרוואלים.
    2)אימון כח שיהיה חופף לגיוס אימוני עליות או ריצה בהרים.
    3)אימון חלק גוף כליון לעבוד על שרירי הגף והכתף,יחד עם זה לעבוד על שרירי חשה כנגד שיפוע.
    זה ייעוץ כללי לא תוכנית אימון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!! הסבר קטנטן

דניאל בן חיים
    26/10/2010

מה זה בדיוק ריצת אינטוואלים...? ואם תוכל יותר לפרט מה זה בכלל אימוני כח ובכלל מה זה אימוני כח של יחידות עילית...? אם תוכל להסביר יותר ולפרט אני יותר מאשמח..תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה