להיכנס לכושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להיכנס לכושר
    רוצה קרבי
    02/12/2007

אני 17 ומתאמן כרגע רק בריצה - שלוש פעמים בשבוע 2000 מטר (8:12 - התוצאה הכי טובה שלי). מה אני יכול לעשות הכי טוב מבחינת אימון כוח - כפיפות שמיכה וכו'? איזה תרגילים יש וכמ הלהעמיס מחבינת תוספת א ימון?
    תודה, ניר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להיכנס לכושר

הוספת תגובה

• כושר

ישראל פרנקל
    03/12/2007

ניר שלום,

הייתי מעונין לדעת מהו תאריך הגיוס שלך. כך ניתן יהיה להציע תוכנית המותאמת לפרק הזמן הדרוש בצורה האופטימאלית. בכל מקרה לגבי שאלתך- בהחלט חשוב להכניס לתוכנית אימוני הכוח תרגילים כמו עליות און (מתח), כפיפות מרפקים (שמיכה) ומקבילים. הייתי מתחיל עם שלושה סטים של כל אחד מהתרגילים הנ"ל כאשר בכל אחד מתרגילים הייתי מבצע מספר חזרות השווה ל- % 75 ממספר החזרות המירבי שהינך יכול לבצע בסט אחד. כלומר אם מספר החזרות המירבי שלך בעליות מתח הינו 11 הייתי מבצע 3 סטים של 8 עליות עם הפסקות של 90 שניות עד 180 שניות בין סט לסט. בהמשך הייתי מוסיף תרגילים נוספים כמו עליות בטן, ניתורים, דחיקת משקלים וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה